Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ресторатори виходять на протести через вибірковий карантин. Вони категорично проти Карантину вихідного дня

Світ:

Власників кав’ярень і ресторанів закликали підтримати протести проти введення урядом карантину «вихідного дня». 11 листопада 2020 року о 10:00 Українська ресторанна асоціація та Регіональні ресторанні об’єднання вийдуть до Кабінету Міністрів та будівель обласної державної адміністрації України із вимогами послабити тиск на галузь через COVID-19. 

Про це йдеться у заяві Української ресторанної асоціації у Facebook.

Автори звернення зазначили, що влада наразі не справляється з COVID-19, про що свідчать карантинні нововведення. Ресторатори заявили, що вони проти «вибіркових напівзаходів для вибіркових галузей».

«Ми проти вибіркових напівзаходів для вибіркових галузей! Ми живемо в Україні. І ми маємо право працювати. Хоча хтось вирішив, що мільйон українців, які задіяні в HoReCa, не мають жодних прав. Тож можна щодня змінювати правила, накладати нові обмеження, гратися життям мільйона людей: від власника невеличкого бару до студента-баристи в найближчій кав’ярні, від шефа відомого закладу до технолога. Нас – мільйон. Це майже вдвічі більше за населення Чорногорії та трохи менше за Естонію.

За останніми європейськими науково підтвердженими даними лише 1,5-5% випадків захворювання на ковід пов’язані з відвідуванням закладів харчування. Ресторани – НЕ місце найбільшої небезпеки. Ресторани готові знову і знову дотримуватися безлічі правил, аби не наражати на небезпеку ані гостей, ані команду. Тож незрозуміло, чому саме ця галузь обрана як основна ціль для биття та обмеження права на працю. Ми вимагаємо від влади зважених рішень та прозорого діалогу.

Ми виступаємо категорично проти Карантину вихідного дня! Ми точно знаємо, що за умов «карантину вихідного дня» немає жодного шансу ані для країни подолати вірус, ані для галузі продовжувати працювати. Це шлях в нікуди.

Ми виступаємо проти будь-яких інших обмежень за часом роботи для нашої галузі в той час, як громадський транспорт та інші набагато небезпечніші галузі працюють без обмежень і реально впроваджених карантинних норм.

Кафе безпечніші за метро та маршрутки!», – йдеться у заяві.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що всі ці карантини, маски та інші дії уряду – цинізм і профанація. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Уряд
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Не відчуваючи сильного сротиву працюючих зе розперезався

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Не відчуваючи сильного сротиву працюючих зе розперезався

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Авжеж розперезався. Бо, в нас порівняно тихо. І, ніхто Зе навідь не відкликає з посади президента. І, тим більше, ніхто його не віддає під суд. Хоча, давно вже слід так зробити.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Добре, що творча класа прокидається, хоча серед них різні люди.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !