Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 16
  • Переглядів: 18

Республіканці тиснуть на Байдена, щоб той не жалів Путіна (відео)

Категорія:

Лідер республіканської партії по 45 виборчому округу Нью-Йорка Борис Пінкус (Boris Pincus) розповів детальніше про постачання Україні зброї від США.

220618boryspinkus-2.jpg

Борис Пінкус (Boris Pincus)
Борис Пінкус (Boris Pincus)

«Треба чесно визнати, що Байден робить велику помилку, акцентуючи на тому, що Україна не повинна вражати цілі за межами кордонів України. Тому це має відбиватися на поставках далекобійного обладнання і систем залпового вогню, які мають бути обмежені відстанями до 80 км. Це груба помилка Байдена хоча б тому, що якщо супротивник стріляє по Україні, по Києву, Чернігову та інших містах із Білгородської області – то чому не треба бити по цих цілях саме в Білгородській області?! Це абсурд.»

«Це підлягає критиці, і ми [республіканці] тиснемо. Ми пишемо листи, посилаємо е-мейли, і сьогодні, коли проходять первинні вибори у конгресменів і сенаторів, ми постійно нагадуємо про це. Буде мати популярність і шанс бути обраним лише той конгресмен чи сенатор, котрий буде налаштований на те, щоб Україна врешті-решт отримувала те, що їй потрібно саме сьогодні, на поточний момент, для перелому ходу війни. Саме далекобійну зброю до 300 й більше км. Це принципово важливо, ми цим займаємося і лобіюємо. Подивимося, що вийде. Схоже, що це вимагає часу. На жаль».

Наші інтереси: 

Спасибі нашим американським друзям!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи