Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ремонт автомобілів Рено: який сервісний центр обрати

Французька компанія Renault створює надійні та довговічні авто. Проте, в українських реаліях експлуатація навіть найнадійніших авто дає про себе знати вже через рік.

Машини марки "Рено" користуються великою популярністю в українських водіїв, оскільки вони чудово виглядають, порівняно недорого коштують і при цьому максимально пристосовані до непростих дорожніх умов. Ламаються такі авто рідко, але іноді це все ж таки відбувається.

Кому можна довірити ремонт машини

Ремонт автомобілів "Рено" - це серйозне завдання, яке можна довірити тільки справжнім професіоналам. У Львові це Рено сервіс Гермес, який пропонує послуги на найвищому рівні. Туди можна звернутися для проведення діагностики та ремонту:

  • силової установки;
  • коробки перемикання передач;
  • ходової частини;
  • гальмівної системи;
  • електроустаткування.

При цьому гарантується дотримання стандартів якості, проведення робіт із використанням спеціального обладнання, використання оригінальних деталей. Рекомендується проходити обслуговування кожні 15 000 км або один раз на рік, залежно від того, що настане раніше. Крім того, завжди можна здійснити ремонт за потребою. Водіям надаються послуги з гарантійного та післягарантійного обслуговування, здійснюється кузовний та слюсарний ремонт автомобілів "Рено", встановлення додаткового обладнання, антикорозійна обробка.

Технічний сервіс-центр надає послуги сервісного обслуговування власникам автомобілів будь-яких моделей, незалежно від року випуску та терміну експлуатації. При цьому ціни в автосервісі "Гермес" нижчі від середнього рівня по ринку, тому автовласнику вдасться суттєво заощадити. Автосервіс є універсальним і в ньому можна провести комплексне обслуговування машини або зробити частковий ремонт, наприклад, кузова або його деталей окремо.

Чому треба зверталися до професіоналів

Автомобілі французького бренду Рено відрізняються якісними технічними характеристиками та тривалим експлуатаційним терміном. Своєчасне проведення технічного обслуговування дозволяє продовжити термін служби автомобіля. Як і ремонт, який проводиться відразу після виявлення неполадки.

У хорошому технічному центрі власникам "Рено" надають послуги високої якості за дуже прийнятною ціною. Там здійснюються всі види ремонтних робіт та комплексна діагностика на найсучаснішому обладнанні, яке дозволяє визначити та максимально швидко усунути найменшу проблему. "Гермес" цінує час та комфорт своїх клієнтів та його фахівці завжди готові виконати роботу у максимально стислі терміни.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи