Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Релокація аграрного виробництва під час війни

Сьогодні, щоб зберегти свій бізнес українським компаніям потрібно переїжджати, а своєю чергою це і переоснащення процесів, і відкриття нових ринків на заході України. Численні випробування пройшла і потужна компанія "Egritech", яка виготовляє сільгосптехніку. Ця компанія спеціалізується у виробництві бункерів-перевантажувачів, напівпричепів для перевезень зернових культур (https://egritech.org/uk/polupricep-samosvali-uk/), а також зерновозів. Техніку заводу "Egritech" вважають однією з найінноваційніших і найбільш досконалих в технічному плані серед інших, що заповнюють аграрний ринок України. 

У цей нелегкий для країни час, коли почалося повномасштабне російське вторгнення на територію України, багато разів ставало питання про майбутнє цієї компанії, тому що воєнна агресія зробила неможливим повноцінне виробництво. Після того, як ворожі війська наблизилися до міста Прилуки Чернігівській області, поруч з яким розташоване підприємство, в терміновому порядку вирішили зупинити виробництво і частково перевезти обладнання на захід України. Хоч рішення і було складним для керівників компанії, але вони це зробили, щоб мінімізувати ризик припинення існування підприємства та зберегти робочі місця.

Незважаючи на усі перешкоди, український завод "Egritech" відновив свою діяльність вже у Львівській області. Під час релокації було перевезено велику кількість вагонів з обладнанням, а це становило більш ніж сорок відсотків від усієї техніки заводу та сприяло продовженню виготовлення аграрної техніки. Коли компанія переїхала у Львів та знайшла потрібне приміщення, то за досить короткий час успішно почала свою роботу практично з нуля. Також, було забезпечено львів'ян і вимушених переселенців новими робочими місцями. 

Через те, що було своєчасно прийняте рішення про часткову евакуацію підприємства, вдалось зберегти: потужності виробництва, місця для робочих заводу, технології й досвід, що були напрацьовані впродовж років, довіру замовників, наявність своїх ринків збуту. За новим місцем розташування компанією "Egritech" на цей час виготовлено велику кількість техніки. 

Ситуація в Україні залишається тривожною, але виробництво тримається і набирає обертів та в невдовзі планується надолуження втраченого і розширення можливостей у виробництві сільськогосподарської техніки. 

Таким чином, українським підприємствам вже можна оновлювати свої фонди агротехніки, які могли прийти в непридатність в результаті воєнного вторгнення на територію України.

Наші інтереси: 

Відродження економіки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи