Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 21
  • Переглядів: 22

Речі, яких треба терміново позбутися, щоб очистити себе та будинок від негараздів

Що притягує негаразди? Іноді, щоб впоратися з неприємностями, потрібно просто навести порядок в домі.

Розбиті шибки

Езотерики асоціюють скло з аурою, захисною оболонкою будинку. Якщо у вас вдома є розбитий або тріснутий посуд, рамки з фотографіями, годинники, дзеркала, пошкоджені вікна, дверцята у шафах та інші елементи зі склом, то це означає, що ваше житло позбавлене захисту. Крізь розбиті шибки з дому витікає позитивна і просочується негативна енергетика, пише Ukr.Media.

Старі речі

У речей є пам'ять. Вони накопичують негатив, пов'язаний з неприємними подіями минулого. І навіть поганий настрій господаря дає предметам негативний енергетичний заряд. Але з часом речі починають поступово вивільняти все погане і перенаправляти негатив на мешканців будинку. А зберігаючи у будинку мотлох, ви займаєте місце, яке могло бути відведено новим речам. Всесвіт отримує помилковий сигнал, що у вас все є, і блокує грошовий потік.

Езотерики вважають шкідливими будь-які речі, які не використовувалися протягом трьох років. Тож негайно позбудьтеся всього мотлоху, що вам вже не потрібен. Якщо вам шкода відправляти на смітник якісь хороші речі (одяг, техніку, книги, меблі), просто віддайте їх на благодійність. Чужих людей ніяк не торкнеться негативна енергетика.

Сухі квіти

Сухі квіти мають мертву енергетику, яка змушує мешканців будинку «в'янути». Люди починають слабшати, хворіти, погано виглядати. Засушений гербарій або згинивша кімнатна квітка може призвести до застою в особистому житті та кар'єрі. Якщо з вами почало відбуватися щось подібне, негайно позбудьтеся засушених рослин. Знайдіть книжки — можливо, ви колись засушували в них квіти й листочки та забули про них.

Крім рослин, мертву енергетику має все, що колись було живим, а тепер зберігається вдома у декоративних цілях. Це може бути опудала тварин, роги, пташине пір'я, заспиртовані метелики, морські зірки, черепашки та інше.

Непрацюючі годинники

Зупинився годинник — це погана прикмета, яка обіцяє неприємності, втрачені можливості та застій у житті. Якщо механізм вийшов з ладу, терміново несіть його в ремонт. Якщо вже нічого не можна зробити, просто викиньте його. І у жодному разі не зберігайте зламані годинники у будинку. Так ви віджахнете від себе удачу, а всі цінні можливості будуть проходити повз вас.

Непарні речі

Добра народна традиція — зберігати одну лижу (якщо друга зламалася), один носок (якщо другий порвався), одну сережку (якщо друга загубилася). Список можна продовжувати до нескінченності, але сенс один — ви вважаєте, що все це коли-небудь може стати в нагоді.

Це не стане в нагоді, але може добряче зіпсувати ваше особисте життя. Непарна річ наповнена енергією самотності. Через таку дрібницю ви ризикуєте розлучитися зі своєю другою половинкою або взагалі її не знайти.

Старий затертий віник

Віник — це не просто інвентар для прибирання, це містичний предмет, який здавна вважається головним інструментом домовика. Саме за допомогою нього цей дух наводить свої порядки в житлі, а тому стан віника дуже важливий. Якщо ви будете тримати вдома старий лисий віник, домовик може образитися і почати псувати речі та настрій господарям будинку. Зокрема, він може накликати на них фінансові невдачі.

Картини та фото з зображеннями катаклізмів

Передати шторм, ураган, виверження вулканів та інші природні катаклізми за допомогою фарб — це велика майстерність художника. Але залиште ці сюжети для музеїв і галерей. У будинку не повинно бути зображень, які викликають тривогу і негативні асоціації. Вважається, що негода на картині може залучити нещастя у ваше життя. На стінах будинку куди доречніше будуть виглядати сонячні пейзажі, багаті натюрморти, квіти або романтичні сюжети.

Вода з-під крана

У вченні фен-шуй вода асоціюється з грошима. Протікають крани, іржаві труби, несправний зливний бачок — все це призводить до витоку води й, як наслідок, до витоку фінансів. Тому, щоб зберегти та примножити матеріальний добробут, слідкуйте за справністю комунікацій та сантехніки.

Дзеркало навпроти вхідних дверей

У давнину дзеркало вважалося предметом розкоші. Тому його ніколи не вішали навпроти дверей, щоб не викликати заздрість гостей. Також вважається, що люди, що входять в будинок, залишають на поверхні, яка відбивається, весь свій негатив. А ось позитивна енергетика житла (любовна та грошова) випаровується через двері, що відбиваються в дзеркалі.

Дрібне сміття у гаманці або кишені

Безлад псує енергетику і руйнує ауру людини. І йдеться не лише про будинок в цілому. Все починається з малого — сміття в кишені, гаманці або сумці. Просто візьміть за правило, приходячи додому з вулиці, відразу ж позбавлятися від дрібного мотлоху на зразок чеків з супермаркету, цукеркових обгорток, квитків з громадського транспорту.

Наші інтереси: 

Звертати увагу на дрібниці, яких повне наше життя. Вміти бачити символи і знаки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи