Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

П'ята влада / The Fifth Estate (2013)

 Історія взаємин між засновником міжнародного соціального мережевого проекту WikiLeaks - Джуліаном Ассанжем і його прихильником і зрештою колегою Даніелем Домшайт-Бергом. Історія про те, як розвивався веб-сайт, і що призвело до непоправного розколу між двома друзями.

82316506.jpg

П'ята влада
П'ята влада
 
[trailer] П'ята влада / The Fifth Estate (2013) SiteRip 1080p


Жанр: драма 
Країна: США, Бельгія 

Режисер: Білл Кондон / Bill Condon 
Актори: Бенедикт Камбербетч / Benedict Cumberbatch, Стенлі Туччі / Stanley Tucci, Пітер Капальді / Peter Capaldi, Керіс ван Хаутен / Carice van Houten, Ентоні Макі / Anthony Mackie, Лора Лінні / Laura Linney, Девід Тьюліс / David Thewlis, Даніель Брюль / Daniel Brühl, Алісія Вікандер / Alicia Vikander, Ден Стівенс / Dan Stevens та інші. 

Сюжет:
Давши початок століттю підвищеної конфіденційності, витоків скандальних новин і незаконного поширення важливої та небезпечної інформації, Wikileaks назавжди змінили правила гри. Шпигунський трилер "П'ята влада", заснований на реальних подіях, відкриє завісу таємниці того, як бажання викрити обман і корупцію влади перетворило новоспечений інтернет-проект на найвідомішу організацію XXI століття.


Тривалість: 00:02:27 
Якість: SiteRip 1080p 
Відео: 
кодек: MPEG-4 
розмір кадру: 1920х1080 
бітрейт: 3305 кб/с 
український відеоряд 

Аудіо: 
мова: українська 
переклад: професійний дубльований 
кодек: AAC 2.0 
бітрейт: 192 кб/с 
 
   

 

 

Офіційний український ТБ-ролик до фільму "П'ята влада" Інформація про фільм: П'ята влада / The Fifth Estate Рік: 2013 Країна: США Режисери: Білл Кондон Жанр: драма Прем'єра (в Україні): 24.11.2013 Прем'єра (у світі): 15.11.2013 В ролях: Бенедикт Камбербетч, Ентоні Макі, Керіс Ван Хаутен, Стенлі Туччі, Лора Лінні, Девід Тьюліс та інші. Історія взаємин між засновником міжнародного соціального мережевого проекту WikiLeaks - Джуліаном Ассанжем і його прихильником і зрештою колегою Даніелем Домшайт-Бергом. Історія про те, як розвивався веб-сайт, і що призвело до непоправного розколу між двома друзями. Більше трейлерів українською: http://www.youtube.com/TrailersUA Facebook: http://www.facebook.com/trailersUA Детальніше про фільм: http://www.okino.ua/film/pyataya-vlas...

 

 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Цей фільм найбільш відомий тим, що став найпровальнішим цього року за співвідношенням кількості грошей на створення - касових зборів.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Цей фільм найбільш відомий тим, що став найпровальнішим цього року за співвідношенням кількості грошей на створення - касових зборів.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.