Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Путін забирає у Фірташа «Кримгаз»

Російська окупаційна влада Криму ввела тимчасову адміністрацію на підприємстві "Кримгаз", який належить бізнесмену Дмитру Фірташу, з метою подальшого викупу майна підприємства "для потреб Республіки Крим".

Про це повідомляє своїм читачам Преса України з посиланням на повідомлення так званої Ради міністрів Криму.

"На сьогоднішньому засіданні Ради міністрів Криму була прийнята постанова про викуп для потреб Криму майна ПАТ "Кримгаз", - повідомили у прес-службі нелегітимної Ради міністрів Криму.

"Вартість викупу буде визначена експертною комісією, але не вище за вартість придбання цих активів у держави", - повідомив в ході засідання Радміну глава самопроголошеної кримської влади Сергій Аксьонов.

Окупанти заявили, що викуп "Кримгазу" пов'язаний з тим, що "здійснювати таку діяльність на території РФ буде тільки державна організація".

Нагадаємо, що ПАТ "Кримгаз" - монополіст на ринку транспортування газу в Криму, його контролює бізнесмен Дмитро Фірташ. Акції формально належать компаніям "Чорноморнафтогаз", "Нафтогаз України", "Ласфано України" і "Газтек".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Крим
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи