Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Путін може стати гарантом "політичної смерті" Тимошенко

Зв'язки Тимошенко з Путіним можуть коштувати їй посади президента України.
 

Зв'язки Юлії Тимошенко з президентом Росії Володимиром Путіним можуть коштувати їй українського президентського крісла. Деякі експерти навіть стверджують, що Путін може бути причиною "політичної смерті" політика. Тимошенко звинувачують у зв'язках із Путіним. Нібито вона має з ним спільні інтереси. Сама Тимошенко переконує, що це не так, та навіть називає російського лідера фашистом. Але це не надто переконує виборців, пише Корреспондент.

Разом з тим, деякі політологи вважають, що навіть, якщо Тимошенко стане президентом України, вона не буде домовлятися з російським лідером. 

"Домовленості з Путіним можуть стати її політичною смертю", - вважає політолог Володимир Фесенко.

Також Тимошенко звинувачують в тому, що вона здала Путіну Крим та пригадують старі газові домовленості, які були не надто вигідними Україні. 

"Це її подарунок Путіну на десятки мільярдів доларів?" - дивується депутат Анатолій Гриценко. Нагадаємо, що на Україну можуть чекати чи не перші "чисті" та найзапекліші вибори президента. У жодного кандидата немає повного контролю адмінресурсу, а щоб схилити керівників областей може й не вистачити часу.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

++

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

"чисті" - думаєте час фальсифікацій минув?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!