Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Психопати будуть перевіряти сертифікати про ковідовакцинацію з 21 жовтня

Поліція буде ходити по ринках, торгових майданчиках та інших закладах і вимагати у людей сертифікати вакцинації в додатку «Дія» або паперовий його варіант. 

211018-policayidyvlyatsyanalyudynu.jpg

Поліцаї дивляться на людину.
Поліцаї дивляться на людину.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький 18 жовтня в ефірі програми «Сніданок з 1+1». 

Він зауважив, що Національна поліція спільно з Міністерством цифрової інформації розробили та розпочали інтеграцію відповідного програмного забезпечення на планшети поліцейських для швидкої перевірки сертифікатів з «Дії» або сканувавши паперовий його варіант.

Хто перевірятиме сертифікати: «Перевіряти достовірність сертифікатів про вакцинацію громадян з 21 жовтня будуть працівники Держпродспоживслужби, Центру контролю та профілактики хвороб на місцях, а також працівники Патрульної поліції України. Перевірку проводитимуть у місцях великого скупчення людей під час перевезень, відвідувань закладів, ринків, торговельних майданчиків».

Білошицький наголосив, що у паперових свідоцтвах про вакцинацію обов’язково має бути інформація про вид вакцинації, кількість доз, підпис лікаря та печатка офіційної установи охорони здоров’я.

«Всі дані про вакцинацію громадян вже є в реєстрі, який також підключений до міжнародних баз. Інформація буде перевірятися дуже ретельно. Особи, які перевірятимуть свідоцтва про вакцинацію, мають пересвідчитися в достовірності свідоцтва, адже відомі випадки їх підробки», – розповів він.

Штрафи за підробки: за виготовлення і збут підробленої медичної документації правопорушникам може загрожувати покарання – від штрафу у 17 тисяч гривень до 5 років позбавлення волі. За використання підроблених довідок чи сертифікатів передбачене покарання – від штрафу на суму до 850 гривень до обмеження волі на строк до 2-х років.

«Люди, які замовляють і купують підроблені сертифікати про вакцинацію, у випадку виявлення підробки документу та спроби скористатися ним, будуть притягуватися до відповідальності за порушення картинних умов. Це може бути штраф від 17 до 34 тисяч гривень. У випадку, якщо буде доведено, що особа, хвора на COVID-19, розповсюдила хворобу, вона може бути притягнена до кримінальної відповідальності», – сказав Білошицький.

Наші інтереси: 

Нас таки хочуть примусити жити у новій "нормальності". Уроки першого лохдауну не вивчені. Люди досі не зрозуміли, що не можна грати за правилами психопатів. Чим більше ви підкорятиметесь, тим більше вони будуть тиснути й забирати ваші права та свободи. Невже люди не розуміють, що вони шантажем та залякуванням примушують людей до необов'язкової вакцинації? Найбільшим смутком є те, що деякі люди (яких я вважала розумними) це підтримують і кажуть: "Ви просто небезпечні, спільнота позбавляється небезпек" (дослівна цитата). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Крім піднесення У простір Волі, можна і прислухатися до Сергія Гули

"900 спеціальних бригад проти людей (...)" https://youtu.be/Q1FOc_W1He4

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Поліція не має права цього робити, як і інші служби. Вони порушують статтю 39 прім 1 закону України про Охорону здоров'я. А це ст. 145 Кримінального кодексу України.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

іспит настільки корисний, наскільки важкий

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Крім піднесення У простір Волі, можна і прислухатися до Сергія Гули

"900 спеціальних бригад проти людей (...)" https://youtu.be/Q1FOc_W1He4

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Роман Соломонюк.
0
Ще не підтримано

Відео хороші, але краще, коли вони б були у тексті з конкретними статтями і посиланнями на них, бо так це емоція "складна до застосування".

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Хочу звернути увагу на таке: вакциновані чомусь стали дуже агресивними та підтримують рішення уряду. Мене вразило, що колись інтелігентний митець втратив свій мистецький шарм, елементарну людяність і навіть адекватність після вакцинації. На мій коментар, що вони сіють ворожнечу між людьми та образи, коли перепощують тупі жарти, на кшталт: "Ті, хто думає, що вакцина змінить їхній ДНК, повинні розглядати це як шанс", він написав: "А поширенням безглуздих лякалок про "генетичні зміни" і інші подібні "роздавання 5G" сіють смерть серед тих, хто через те побоїться вчасно вакцинуватися. Я б не просто їх висміював, я б ув'язнював таких ідіотів..." Про 5G до цього не йшлося. Але він сам підняв цю тему. Це - адекватно? Може, я занадто болісно реагую?

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Такі злість і цинізм чула теж, і обурилася б, якщо не обізналася з профілем психопатів, так чітко і правдиво описаним на Народному Оглядачі...

Але цікаво, що цього вечора (21/10/2021), на програмі ЕспресоТВ, з темою :

«Чи потрібна примусова вакцинація?» (і повним наступом на «антиваксів» !),

опитування вийшло (на 20:45) таке :

32: так, 68: ні !!!

До речі, мусіла оббігти кілька львівських книгарень, аби знайти Конституцію України (попросили для себе купити кравчині!) - що вказує на її зростаючий попит !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !