Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Призначення України. Прорив 2015 року.

Пошуки метафізичних витоків української сутності, дослідження загадок прадавньої та новітньої історії, класифікація етнопсихологічних архетипів, тотальне інтегрування культуротворчих сенсів, образів та знаків українського духу в генетику Всесвіту – все це царини постійної уваги головного редактора Журналу нової еліти ПЕРЕХІД-IV, психолога, культуролога і футуролога ІГОРЯ КАГАНЦЯ.
6 грудня 2003 року, в суботу, культурологічна програма СВІТ УКРАЇНИ презентує футурологічну концепцію ІГОРЯ КАГАНЦЯ „ПРИЗНАЧЕННЯ УКРАЇНИ. ПРОРИВ 2015 РОКУ”. Багаторічне системне авторське дослідження завершилося висновком, що у червні 2004 року і саме з України розпочнеться глобальний цивілізаційний перехід людства на якісно вищий рівень існування. Доповідь ІГОРЯ КАГАНЦЯ не виключає можливості підсумкової дискусії. Програмою передбачено, також, презентацію нового, 11-го числа журналу ПЕРЕХІД-IV – його спеціального випуску „Вишня Борія: Земля Вепра”. Зустріч відбудеться у Центрі етнічних культур ЦІЛИЙ СВІТ, який розташовано за адресою: вул. Первомайського, 3 (біля Метро „Кловська”). Початок о 16.00.

Коментуючи сценарій глобального цивілізаційного переходу, ІГОР КАГАНЕЦЬ зазначає: „Визначальну роль у цивілізаційно-расовій трансформації України відіграватиме 10-річний психоінформаційний цикл 2004 – 2015, який збігається з другою і третьою частинами 19-річного трансформаційного Метонового циклу 1996 – 2015. Розуміння структури цієї циклічності дозволяє випрацювати ефективну стратегію Великого Переходу”. ІГОР КАГАНЕЦЬ є завідувачем Лабораторії психоінформатики Центру з інформаційних проблем територій НАН України, автором книг „Нація золотих комірців” (1994) та „Психологічні аспекти в менеджменті: типологія Юнга, соціоніка, психоінформатика” (1997), а також програмних праць „Арійський стандарт”*, „Четверте пришестя Спасителя”** та „Жнива Господні починаються в 2004 році”***.

Ініціатором сьогоденного та наступних заходів, які відбуваються в рамках мистецько-культурологічного проекту СВІТ УКРАЇНИ є Кирило Стеценко. Проект задуманий як серія концертів, лекцій та тренінгів у клубах Києва та інших міст України. Мережа поширюється за підтримки відповідних теле- і радіопрограм. Міжнародний Фонд ім. Кирила Стеценка, який став засновником**** Журналу нової еліти ПЕРЕХІД-IV, виступає організаційним центром програми СВІТ УКРАЇНИ.

Довідки за е-адресою: [email protected].
Тел.: (38044) 234-7609, 255-1624.

Примітки (адреси додаткової інформації у Всесвітній електронній інфомережі):

*Арійський стандарт

**Четверте пришестя Спасителя

***Жнива Господні починаються в 2004 році

**** ПЕРЕХІД-IV
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи