Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прилади для вимірювання PH параметрів ґрунту і вологості

Визначення характеристик грунту - важливий параметр завдяки якому можна визначити необхідність поліпшення складу самого грунту, адже це безпосередньо впливатиме як на розвиток самої рослини і урожай, так і на його якість.

Для кожної рослини, важливі такі параметри грунту як рівень кислотності, лужності і вологості. Визначити ці параметри можна цілком самостійно завдяки спеціальним ph-метрам https://grow.in.ua/ph-tds-es-regulyatory/ph-metry, які можна замовити на сайті інтернет-магазину за доступною ціною.

Прилади для вимірювання PH параметрів ґрунту і вологості

Для кожного городника і садівника ph-метр може стати незамінним приладом, так як для кожного виду рослин необхідно забезпечити кращі умови грунту, від якого буде залежати подальша доля самої рослини. За допомогою цього приладу можна легко визначити лужне, кислотне або нейтральне середовище. Також, необхідно пам'ятати про те, що при внесенні мінеральних добрив кислотність грунту може сильно підвищуватися, що також легко визначити за допомогою приладу.

Одним з найбільш популярних і доступних приладів для вимірювання грунту, який може використовуватися в домашніх умовах, є портативна модель PH 300 з діапазоном вимірювання ph від 3,4 до 9. Цей прилад набув широкого застосування на присадибних ділянках, в теплицях, оранжереях. Володіє великим LCD-дисплеєм, дозволяє вимірювати рівні вологості, освітленості і температури.

Серед професійних рішень, ph-метр - MW 100 Milwaukee від угорського виробника, дозволяє проводити більш точні аналізи рівня ph (від 0,0 до 14). Також, прилади для вимірювання рівня ph застосовуються для визначення лужного середовища і кислотності рідкого середовища (води в акваріумах, басейнах, ставках, розчинах гідропоніки в закритому грунті, водопровідної води, напоїв).

Використання приладів для визначення рівнів ph

Простота в роботі ph-метрів дозволить швидко провести необхідні дослідження навіть новачкові в цій справі. Кожна модель з каталогу має докладний опис і характеристики, які дозволять раціонально підійти до вибору необхідної моделі. При наявності питань чи консультації по асортименту інтернет-магазину можна зв'язатися з менеджером в телефонному режимі, який допоможе підібрати необхідний прилад під необхідні умови. Великий асортимент товарів, який складається з доступних моделей ph-метрів (від якісних приладів до лакмусового паперу) дозволить контролювати важливі параметри як грунту так і рідкого середовища.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи