Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прикраси Пандора — розкіш та привабливість на кожний день

Унікальність і чарівність, сміливість і самостійність — як реалізувати такі різні риси в одному характері? Бути собою, але проявляти різні грані своєї сутності, допоможе всього одна прикраса на зап’ястку. Підвіски від Pandora (Пандора) — це і щоденна прикраса, і витончений вечірній аксесуар водночас, але в будь-якому випадку, це те, що підкреслить вашу індивідуальність і настрій.

Для сміливих і романтичних — іскристі кристалики в кожній прикрасі

Бажаєте блиску та пишності? Будь ласка! Хочете лаконічного дизайну та ніжності водночас? Це теж можливо з Пандора! Але відмінність прикрас Pandora від інших якраз у тому, щоб створювати свою унікальну прикрасу, свою каблучку чи браслет з декількома підвісками або кліпсами — комбінуйте, фантазуйте, не стримуйтеся! 

Обирайте кліпси Пандора під свій стиль та настрій. Кліпси — це намистина на браслет, що має застібку. Намистина-кліпса надійно кріпиться і не рухається по ланцюжку, залишаючись на місці встановлення. Просто підбирайте підвіски та кліпси за кольором або стилем браслета або щоденного «луку» і створюйте свою прикрасу! 

Завдяки широкому вибору елементів Пандора, прикраси на кожен день стають дійсно унікальними, а образ залишається завжди різним, проте однаково неповторним.

Для кожного випадку — свій настрій. Для кожного настрою — своя прикраса!

Чому ювелірні вироби Pandora популярні більш ніж у 100 країнах на 6 континентах

А й справді, чому? Бо той, хто цінує вишукані речі, бажає бути впевненим, що щоразу купує гарантовано якісний товар. А ще важливо, щоб прикраси не «кричали», а виважено розкривали суть характеру людини. 

З вами ж траплялось таке, коли маленька кліпса в ніжному квітковому дизайні (https://brasleto.com.ua/pandora/klipsy/klipsa-pandora-tsvetuschij-georgin) одразу хоч і не впадає в око, однак згодом витончено та спокійно говорить про гарний смак її власниці? Саме цього і прагнуть ювелірні майстри.

Пандора пропонує незмінно:

  • Якість. Тобто високу якість матеріалів, які використовуються при виготовленні прикрас. Легендарна витонченість і легка розкіш досягається завдяки використанню штучно культивованих кристаликів і перлин, муранського скла та напівдорогоцінного каміння.
  • Екологічність. Хочете прикрасу з каменем? Кубічний оксид цирконію (те, що раніше називали «фіаніт») — це штучно вирощений кристал, який майже не відрізняється від діаманта, але виробництво якого значно екологічніше. Створення штучних каменів у лабораторних умовах не впливає так негативно на навколишнє середовище, як видобуток натурального каменю з надр землі в шахтах. Кубічний цирконій вдало підкреслює будь-який стиль, бо має масу відтінків і використовується для вставок як у срібних, так і в золотих виробах.
  • Інновації. Крім класичних золота і срібла, ювеліри Pandora використовують особливі матеріали, які вже завоювали прихильність поціновувачів краси. Сплави з покриттям золотом вирізняється неповторним блиском і благородним забарвленням. Такі прикраси дарують неперевершене сяйво, не втрачають свого блиску і зберігають вигляд протягом багатьох років.

Уявімо, що світ забув про канони та правила моди. Уявімо, що творити своє «Я» можна не оглядаючись. Демонструйте себе через красу та почуття стилю.

Наші інтереси: 

Мода, краса, прикраси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи