Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прикордонники України та Білорусі проводять операцію "Зубр-2020"

Світ:

Спецтема:

У межах протидії протиправній діяльності на українсько-білоруській ділянці державного кордону з середини липня цього року розпочалася спільна спеціальна прикордонна операція «Зубр-2020».

20080201.png

Фото: Держприкордонслужба

"На кордоні з Білоруссю для протидії протиправній діяльності триває спільна прикордонна операція. Такі спільні заходи між прикордонниками України та Республіки Білорусь відбуваються на регулярній основі щороку за домовленістю прикордонних відомств", - йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.

Такі спільні заходи між прикордонниками України та Республіки Білорусь відбуваються на регулярній основі щороку за домовленістю прикордонних відомств.

Цьогорічні заходи триватимуть до кінця жовтня.

Після підготовчого етапу наразі проходить основний етап операції. Зокрема, відбуваються оперативно-розшукові, профілактичні, режимні та інші заходи як поза пунктами пропусків, так і в них щодо виявлення та припинення протиправної діяльності на державному кордоні. Забезпечується моніторинг обстановки в прикордонних районах та на шляхах міжнародного сполучення. До патрулювання державного кордону, окрім прикордонних нарядів, залучається пілотована та безпілотна авіація.

Відбувається регулярний обмін інформацією на рівні прикордонних загонів, в тому числі через спільний контактний пункт «Житомир-Пінськ».

Крім того, вчора прикордонники Білорусі поінформували Державну прикордонну службу України про те, що органами Державного прикордонного комітету РБ проводяться заходи з посилення прикордонного режиму на спільній ділянці кордону, в т.ч. в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Зубр-2020», шляхом прийняття додаткових заходів контролю за порядком відвідування і перебування громадян в прикордонний зоні та прикордонній смузі.

Українськими прикордонниками враховано дану інформацію в оперативно-службовій діяльності.

Наші інтереси: 

Відбувається регулярний обмін інформацією між прикордонниками України і Білорусі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи