Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прихильники повернення до жовто-блакитного прапору освятили простір біля Верховної Ради

13 травня біля будівлі Верховної Ради України пройшла чергова акція активістів групи Прапор.укр – взявшись за руки і утворивши Коло Єдності, активісти помолилися за зміцнення Української державності. Вони впевнені, що своїми свідомими діями і спільним натхненням закриють двері старої епохи і відкриють вхід нового Життя. 

 

Як відомо, вже декілька місяців триває активна кампанія повернення прапору – нинішній державний синьо-жовтий прапор потрібно поміняти на традиційний український жовто-блакитний прапор, вважають активісти кампанії.

Учасники групи – різні за віком, професійною діяльністю, відносяться до різних релігійних конфесій і мають різні вірування, але всі єдині у своєму прагненні повернути Україні Сонячно-блакитний прапор. Сонячно-блакитний прапор символізує домінування Духу над Матерією, осяяння Сонцем нашої Землі. Прийшов час вирватися із зачарованого кола негараздів, по якому ходить Україна вже 23 роки, а її нинішній синьо-жовтий прапор наочно показує, як вода гасить вогонь, як матеріальне гальмує розвиток.

Діяльність групи Прапор.укр триває: активісти збирають підписи за Прапор Перемоги.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Чому не видно лиць?

Коментарі

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Чому не видно лиць?

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

То фільтри від інформаційно-світоглядного забруднення українського простору! )

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)