Зображення користувача Володимир Світлий.
Володимир Світлий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пройшли вибори

Що нам від цього? Нам від цього є дуже велика користь. По перше нема на кого надіятись. Отже прийдеться взяти відповідальність на себе. Як відомо правити або робити великі справи по одинці майже неможливо, тому доведеться об'єднуватись навколо конкретних тем і ідей. Тобто стати творцем або сотворцем.

Пройшли вибори як президента так і депутатів. Багато хто негативно відноситься до ситуації яка склалася у політичному житті України. Ключове слово негатив. Я спілкувався з осередками різних партій які увійшли до Верховної Ради як до виборів так і після. Пропонував ім відродити зв'язок з активними українцями. При тому не вимагаючи майже нічого. Все зробимо самі а було б краще разом з партією. Пропонувалося реальне дешеве рішення саме на ті проблеми які партії зазначили у своїх програмах, крім військових. Підтримки не було ніде. Тактика яку використовували представники партій чисто бюрократична - відіслати куди подалі. Крім того широко використовується негатив. Тобто ви сказали все позитивне і добре але десь щось і негативне. Реакція буде виключно на негативне. Цей негатив бюрократ розвиває до рівня майбутніх катастрофічних фантазій і заявляє ,що його провокують і хочуть облити брудом. Можна звісно опустити руки - бо то кам'яна стіна для будь яких ініціатив. Але я зробив інший висновок: Система яка не розвивається запускає механізм самознищення. Саме це і відбувається в політичному житті України. Що нам від цього? Нам від цього є дуже велика користь. По перше нема на кого надіятись. Отже прийдеться взяти відповідальність на себе. Як відомо правити або робити великі справи по одинці майже неможливо, тому доведеться об'єднуватись навколо конкретних тем і ідей. Тобто стати творцем або сотворцем. Крім різних соціальних проектів є дуже багато проектів з новими технологіями. Запитання: ті проекти для кого розроблялись? Для партій, міністерств? Ні для людей. Тому виникає логічне розуміння того ,що все ,що у нас напрацьовано потрібно робити для своїх людей. Спочатку для однодумців. Потім в громади. Потім і в територіальні громади, чи як ми там у майбутньому захочемо називатись. Протидії системи : всіх партій ,які на моє переконання не представляють народ України, вони всі тоталітарні, не буде. Чому? Бо вони нас реально не помічають. В цьому я також переконався. Так ,що : без краплі вагання в гору просування рухаємось.
Для себе я вибрав свій власний проект. Долучив науку і однодумців. Дійшли до реальної можливості десь почати технології застосовувати. Для цього доведеться збільшувати коло однодумців. Молодь України це її потенціал. Саме вони зможуть зрозуміти і реалізувати мрії багатьох поколінь українців.
Нижче текст Б.В. Болотова Держава також біологічна модель. Б.В. Болотов приймає активну участь у розбудові нашого проекту. Він каже : «…Новий світ потрібно започатковувати з новими технологіями які ефективніше старих у 100, 1000, та 10000 раз».
держава також біологічна модель модель
Здоров'я людини залежить не тільки від здорового стану його фізичного тіла. Воно визначається ще й середовищем її проживання - природою і суспільством. Про оздоровлення суспільства і йтиметься далі. Спільноту людей можна уявити собі у вигляді організму, і сміливо переносити наші знання про нього на державу, як ми переносимо знання про клітини на організм . Оскільки клітини наших органів і самого тіла відносяться до клітин тваринного походження, то і саме наше тіло несе в собі всі ознаки клітин тваринного походження. Це означає, що біологічне середовище держави повинна бути співвіднесена з біологічною сутністю в ньому живучих. Якщо в організмі людини і тварини ми спостерігаємо повну сумісність існування всіх клітин, то такого явища в наших державах не тільки для світу тварин і рослин, а й для самої людини просто не існує. Будь-яка клітина будь-якого організму (тварини, рослинного або людського) завжди прагне до зміцнення життєстійкості цілого організму. Точно так же все організми піклуються про благополуччя своїх клітин. Іншими словами, всі клітини і органи охоплені системою зворотних зв'язків : нервова система сигналізує про травмування клітин, а організм їх захищає. Спробуйте вколоти голкою шкіру і ви відчуєте укол. Ну а як суспільство реагує на насильство по відношенню до своїх громадян? Практично ніяк, тому що зворотного зв'язку немає. Людина намагається створити співтовариство по своєму образу і подобою. Інтереси однієї людини часто не збігаються: з інтересами інших, тому гармонійне співтовариство не може побудувати один чоловік. Це можуть зробити тільки всі співгромадяни. Але життя парадоксальне, і часто в громадському аспекті процеси починаються з елементарних помилок, з елементарного незнання законів природи. Давайте подивимося на себе з боку, тобто очима спостерігача, який розуміє і знає ці закони, як таблицю множення. Розглянемо суперечності між людьми і народами і спробуємо показати хоча б орієнтовно шляху оздоровлення суспільства.
Спочатку дамо визначення держави. Держава - це відносно стійка, встановлена відповідним чином організована система економічного і правового співіснування індивідуумів, метою котрою є отримання і розподіл прибутку.
Держава, в якому дозволено все, що не приносить збитку всьому живому, відноситься до держави біологічній. У біологічній державі можуть бути реалізовані максимальні життєві умови для людини. З розгляду функціонування людського організму зрозуміло, що благополуччя людини визначається благополуччям і здоров'ям всіх його органів і клітин. Тому «політика» людини зводиться до максимального задоволення потреб всіх без винятку органів і клітин. Отже, благополуччя суспільства і держави однозначно має визначатися максимальним задоволенням всіх без винятку біологічних істот цієї спільноти.
На рівні природи ми бачимо, що будь-який організм відразу відгукується на неблагополуччя (біль) своєї клітки (органу) і прагне всіма доступними способами вирівняти баланс, оздоровити клітку (орган). Це стає можливим завдяки системі прямих і зворотних зв'язків (нервовій системі). Виділимо головне, що визначає життєстійкість держави - необхідний такий захист кожної людини, який повністю забезпечить його виживання і благополуччя. Зроблено це може бути тільки за допомогою законів (мова йде про нормально функціонуючому правовому суспільстві, яке повинно бути створено на місці кожної республіки). Звернемо увагу на одну з них, нехай це буде Україна. Якщо мова йде про радіацію, то поки що у жителів України немає грошей, щоб захистити себе від радіації Чорнобильської АЕС, немає землі, на якій вони могли б піднімати своє господарство, немає законів, що захищають людину політично і економічно. При юридичному захисті кожного громадянина гарантується повна недоторканність як його самого, так і його житла. Він повинен мати такий же статус недоторканності, який мають громадяни іноземних держав. Це одна сторона питання. Інша, не менш важлива, - економічний захист кожного члена суспільства. Нейнеобхіднішим складовим елементом такого захисту є закон про самозахист: кожен житель країни повинен мати право захищати свою власність від кого б то не було всіма наявними засобами. Як тільки буде прийнятий закон про юридичний захист своїх громадян і їх власності на рівні іноземних дипломатів, у людей відпаде бажання залишати свою батьківщину, ділитися на держави, за національними і сімейними ознаками, адже в такому випадку у них не буде ніяких заборон для діяльності, кожна сім'я буде як незалежна держава. Затвердження закону про юридичну та економічний захист громадян надзвичайно важливий не тільки з соціально-економічних позицій, а й з позицій профілактики, якщо думати про можливі екстремальні ситуації (стихійних лихах і катастрофах), коли необхідна допомога суміжних держав.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи