Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Протягом наступних 3 років електромобілі у Європі за продажами обійдуть авто з ДВЗ

Дослідження показало, що продажі електромобілів у Європі обійдуть автомобілі на ДВЗ протягом трьох років.

Швидкий перехід до використання електромобілів є неминучим протягом наступного десятиліття, пише  Online EV.

Аналіз, який був проведений консалтинговою компанією Ingredient Power спирався на опитування 14 000 нових споживачів автомобілів по всій Європі показав, що відмова від дизелю та бензину швидко зростає через зниження цін на електромобілі, розширення лінійки вибору цих авто та ускладнення вимог щодо викидів CO2. 

Також дослідження виявило початкову вартість як важливу проблему, яка впливає на вибір клієнта щодо покупки автомобілів. В ньому зазначалося, що коли електромобілі зрівняються в ціні з бензиновими та дизельними автомобілями, споживачі швидко рухатимуться в напрямку електричної мобільності.

Якщо паритет між початковою вартістю електромобілів і нових автомобілів на викопному паливі досягається в 2028 році, за оцінками дослідження, електромобілі отримають більш ніж 50% частки ринку і перевершать бензинові та дизельні автомобілі вже в 2025 році. Згідно з дослідженням, до 2035 року майже всі валові продажі автомобілів можуть бути електричними.

Амелі Панс, голова Platform for Electromobility, заявила, що аналіз підтвердив, що перехід на електромобілі «відбувся швидше, ніж очікували торгівля та законодавці».

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи