Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Промо-рюкзак в корпоративному стилі – ефективний метод самореклами

Рюкзаки з логотипом - одна з самих популярних категорій функціональних аксесуарів, особливо серед молоді. Вони здатні забезпечити своєму власнику вільні руки та здатні транспортувати різні, навіть габаритні речі - одяг чи взуття.

В представленному каталозі різноманітних моделей, кожен зможе легко підібрати промо рюкзак в конструктивному варіанті, розмірах, кольорових відтінках, а якщо необхідно – то компанія приймає пошиття рюкзаків на замовлення.

Індивідуальний дизайн рюкзаків

Кожен може долучитися до створення власного рюкзака за індивідуальими розмірами, матеріалами виконання, кольорі та функціональності. Компанія застосовує в своєму виробництві тільки якісні та зносостійкі матеріали, надійну фурнітуру, що надає готовим виробам неймовірні характеристики – вони довго зберігають свою форму та відмінний зовнішній вигляд навіть після тривалої експлуатації.

Серед популярних варіантів:

  • спортивні моделі рюкзаків;
  • рюкзаки для здійснення подорожей та активного відпочинку;
  • компактні моделі;
  • лаконічні рюкзаки для роботи та офісу;
  • варіанти для прогулянок.

Зручність рюкзаків та наявність великої кількості кишень, відділень, стала одним з найбільш затребованим аксессуаром, як серед чоловіків, так і жінок, дітей.

Промо-рюкзак в корпоративному стилі – ефективний метод самореклами

Створення рюкзаків на замовлення – один із найбільш популярних запитів у різноманітних фірм та компаній, які бажають створити єдиний корпоративний стиль. Логотипи, емблеми, назви та інші символіки, нанесені на рюкзак, можуть стати ефективним рекламним носієм, які обов’язково будуть помічені споживачами.

 Для замовлення рюкзака з логотипом – достатньо звернутись за допомогою до дизайнера або створити власний дизайн самостійно. Одна з переваг компанії – висока точність нанесення будь-якого зображення на рюкзаки. Такі вироби можуть стати одним із неповторних подарунків своїм партнерам, спонсорам, співробітникам і клієнтам компанії.

Види нанесення логотипів

Компанія, використовує кілька методів нанесення зображень на рюкзаки:

  1. Шовкографія (шовкотрафарет). Використовується при масових тиражах, кількість доступних кольорів – шість. Найбільш підходить для натуральних тканин, на яких зображення має більшу зносостійкість.
  2. Метод сублімації. Повнокольорові зображення, які в більшості випадків наносятся на синтетичні матеріали світлих кольорів.
  3. Термоперенос – один із найбільш доступних методів нанесення логотипів як в одиничних замовленнях, так і великих тиражів.
  4. Вишивка – один із самих тривалих методів нанесення зображення. Має свої технологічні обмеження.

Замовлення рюкзаків з логотипом можна здійснити в будь-якій кількості. Завдяки сучасним технологіям та устаткуванню, які гарантують високу якість зображення, дозволить отримати унікальні сувеніри в індивідуальному форматі.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи