Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прогнози по курсу валют: що говорять експерти

Курс долару США за останній тиждень, незважаючи на проведення виборів – ледь здав позиції проти національної валюти України, хоча на протязі довгого часу перед цим – тупцював на одному місці та показував стабільність.

Незначне коливання курсу долара в межах 10 копійок не сильно вплинули на ситуацію валютного ринку, а ось імпортери можуть негативно позначитись на курсі гривні до долара, які неначе «пилососом» вибрали практично весь надлишок валюти на ринку, не залишаючи регулятору – Національному банку ні крихти для маневрів з викупом валюти. В цей же час, особливого підвищення попиту на долари США серед інших учасників ринку над пропозицією майже немає, що утримує курс на стабільному рівні, а сам НБУ на протязі тижня (з 19 по 23 жовтня) – не проводив інтервенцій на міжбанківському валютному ринку.

Процеси, здатні дестабілізувати курс гривні щодо долара

Після проведення виборів, важливою звісткою став намір влади зробити кадрові перестановки в головній фінансовій установі – НБУ, а саме – змінити склад топ менеджменту НБУ, що майже на 100% негативно позначиться на курсі національної валюти. Ці небезпечні маневри призведуть до підвищеного попиту на долари США як серед великих компаній, так і фізичних осіб, які вбачають в обміні гривні на долари США в обміннику https://obmin.khmelnitskiy.ua/ - єдину можливість вберегти свої заощадження від знецінення гривні.

Одним із «чорних лебедів» для української національної грошової одиниці може стати неоднозначна ситуація з коронавірусом, адже в останній час ми можемо спостерігати неймовірний сплеск захворюваності, і в разі введення жорсткого карантину – слід очікувати на девальвацію гривні до позначок 29 гривень за долар і більше. Всі ці фактори вказують на поступове ослаблення гривні щодо долара, тому, саме час перевести свої заощадження у надійну валюту, яка стане гарною подушкою безпеки.

Довгострокові і короткострокові прогнози щодо курсу валют

Обмін валюти в Хмельницькому – надійний спосіб вберегти свої кровні від знецінення. Як в короткостроковому, так і в довгостроковому прогнозі від експертів, вбачається єдина відповідь – національна валюта може не втримати свої позиції перед наростаючими негативними факторами до кінця року, тому, саме час здійснити обмін гривні на долар в надійному обміннику по найвигіднішому курсу валют в хмельницькому з можливістю бронювання необхідної суми по вибраному курсу на 1 годину.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи