Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проекти будинків 2021 року, що найбільше продаються

Ринок нерухомості в поточному році не зазнав жодних змін. Сучасні реалії, що породили збільшення попиту заміські будинки, залишилися колишніми. Підготовлені компанією DOM4M результати продажів 2021 року показують, що в тренді залишаються проекти одно і двоповерхових будинків загальною площею від 150 кв. м. 

Використані статті взяті з сайту компанії ДОМ4М

Перші позиції займають двоповерхові котеджі з вбудованим гаражем та просторими терасами для сімейного відпочинку. Успіхом користуються також однорівневі будинки великої площі із комфортними умовами життя. Їхня частка в загальному обсязі придбаних проектів становить 40%. Майбутні домовласники віддають перевагу приватній нерухомості, побудованій з мінімальними витратами і максимальною функціональністю. У проектах переважає мінімалізм, конструктивізм та хай-тек у дусі раціонального практикицизму.

Екстер'єр сучасного будинку - це простота форм і прямолінійність, без химерностей, вишукувань та складних архітектурних елементів. Дах містить не більше чотирьох скатів, декор ненав'язливий, здебільшого виконаний фасадними панелями або облицювальними матеріалами. Як прикраса — великі напівкруглі або звичні балкони з огорожею зі скла та металу.

Планування заміського котеджу вітальнею та технічною зоною на нижньому поверсі, особистими спальнями для кожного члена сім'ї на верхньому рівні. Відмінна риса сучасних будинків — без довгих коридорів і просторих холів, кожен метр площі має своє функціональне навантаження. При будівництві використовуються сучасні матеріали та будівельні технології. У тренді пористий бетон, металочерепиця, пластик, традиційна цегла, дерево та скло.

Як приклади сучасної архітектури можна розглянути проекти, що посіли перші щаблі в рейтингу продажів 2021р.

  • 4М621 - будинок на два поверхи, що став комфортним рішенням для власників ділянок витягнутої форми і вузького розміру. Прямокутні форми, плоска покрівля, скляний балкон та легкий біло-сірий контраст стін залишають відчуття аристократичності. Дерев'яне оздоблення гаража додає в холодний екстер'єр трохи теплоти та затишку.
  • 4М521 – двоповерховий затишний котедж у стилі сучасної архітектури Західної Європи стане окрасою будь-якої ділянки. Чотирисхилий дворівневий покрівля, дві просторі відкриті тераси, білі стіни першого поверху та цегляний декор другого робить екстер'єр будинку яскравим та ошатним.
  • 4М759 - одноповерховий котедж з басейном у дворі наповнить проживання неймовірним комфортом, білі стіни та лаконічний цегляний декор дарує відчуття постійного свята.

61e68f2544207.jpg

Наші інтереси: 

Комфортний дім.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи