Зображення користувача Володимир Світлий.
Володимир Світлий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проект «Центральна Цитадель»

    З ким потрібно мати справу? Це ключовий момент. По перше з собою найкращим, сонячним яскравим… Як цього досягнути дуже добре описується у програмі побудови стартапів на Народному Оглядачі в тезах про п'ять вигод. Тобто почати з гармонізації свого життя і оточення.

Проект «Центральна Цитадель»

Опис проекту: оптимізація використання силових машин у виробничих процесах

Для чого потрібен проект і яка від цього користь?

Що робити?

З ким потрібно мати справу?

Що далі?

       Впровадивши технологію у виробничий процес ми відкриваємо тим самим цілі індустріальні напрямки. Ключовим завданням стає енергетика нового покоління. Або, можливо, енергетика перехідного періоду. Раніше писав про технології але не описав вигоди.  Згідно календаря ми маємо можливість реально запустити стартап восени – час матеріалізації. Технологія дозволяє громаді бути незалежним від енергоносіїв. Звучить добре. Але виявляється цього замало. Виявляється, що людини або громада не може зрозуміти того чого не знає. Наслідком цих незнань стає ігнорування винаходів. Якщо винахід або технологія не затребувана то її матеріалізація неможлива (замовлення згори).

      Що робити? Не панікувати. Почати робити зразок виключно для своїх потреб і потреб однодумців. Тепер від теорії до практики. Як я це впроваджую , реалізую або бачу.

     З ким потрібно мати справу? Це ключовий момент. По перше з собою найкращим, сонячним яскравим… Як цього досягнути дуже добре описується у програмі побудови стартапів на Народному Оглядачі в тезах про п’ять вигод. Тобто почати з гармонізації свого життя і оточення. Тут ми підійшли до інших учасників, крім себе. З власного досвіду можу стверджувати ,що  гроші і зв’язки інших учасників нічого не вирішують якщо стартап будуть оточувати люди у яких протилежна місія на Землі. А саме противники. Вони потрібні, як антитеза, лише для того щоб зрозуміти ,що з ними каші не звариш але проблем наберешся, це точно. Саме цікаве ,що зовні вони виглядають як палки прихильники, але спостерігайте за ними і ви дуже швидко відчуєте як у вас почнуть закрадатись сумніви, з’явиться бажання бути скритним, будуть з’являтися негативні фантазії у власній голові. Це означає лише одне -ви заражені інформобрудом від тих людей противників. Вас закручує матриця їхнього розливу. Або у вас з’явилась здатність читати , відчувати їхні думки.

    Натомість людина яка витрачає свій час ,кошти, енергію у спільний проект. Готова терпіти початкові невдачі нікого не звинувативши – це ваш потенційний однодумець. Але потрібен рік ,щоб остаточно це визначити. За умов надбання такого однодумця з ким ви радитесь , емоційно спілкуєтесь і не сваритесь  надовго (пару годин),виникне такий стан навколишніх подій коли можна буде сказати: вам сам Бог допомагає. Потрібно лише навчитись спостерігати і аналізувати. З’явиться відчуття ,що є контролер який в разі чого направить куди потрібно ( за умов вміння спостерігати). Добра новина полягала ще в тому ,що , при стійкому психоінформаційному середовищі з вас самих , число помилок не має під собою катастрофічних наслідків а іноді , взагалі ,ніяких наслідків.  Нагадує комп’ютерну гру  коли в грі час від часу в кризових ситуаціях автоматично вмикається якась допомога яка виправляє всі помилки.  Таку ситуацію особливо чітко видно в грі на найлегшому рівні. А хто сказав ,що в поті і в муках…?

     Що далі? Далі нам подарували землю. Десь 1 га. Ми вирішили там зробити зразок. Хто створює має створити бо той хто множить  створене (матеріалізоване) може лише множити зразок, потім його удосконалюючи. Крім садівництва (також стартап), інформацію про яке було набуто в перервах між роздумами про енергетичний стартап, виник ще один – мікробіологія. Там ще і ще. Тут я зрозумів чому вузька спеціалізація для телепнів. Почавши творити ви не зможете знаходитись в законсервованому стані свого стартапу. Тому не переймайтеся проблемами і починайте займатись всім ,що радує і цікавить. Час не має значення. В сучасному просторі значення має процес. Час не від цього світу.

   Тепер по суті. «Центральна цитадель» озвучила про початок реалізації технологій. Крім захищеності від енергетичних «паразитів» (газових , електричних) ми стаємо незалежними в будівництві. Будівничі технології дозволяють виробляти меблі ,балки ,крокви ,бруківку ,цеглу, дорожні плити, каркасні будинки ,монолітні будинки, сховища наземні і підземні ,ємності, труби… Перераховане дозволяє відмовитись від вирубки дерев не тільки  для будівництва.       Електрична незалежність дає , крім дешевої і екологічної електрики, цілий ряд промислових напрямків основаних на можливості води електричну енергію переводити в механічну , перетворювати один вид енергії в інший. Можна отримувати природній газ за допомоги каталізаторів і води.

      До чого тут: оптимізація використання силових машин у виробничих процесах? Перерахована маленька частина можливостей технології які досягаються завдяки принципово однаково побудованому апарату. Такий собі фрактальний спосіб. Тобто один апарат може здійснювати роботу в багатьох напрямках різних виробництв. Наприклад один апарат одночасно дає: природний газ тисячі м. куб. або повітря тиском до 500 атмосфер. Поставивши турбіну маємо , по розрахункам , додатково 200 кВт електрики.

      Що це означає? Ми можемо опалювати та освітлювати сотні приватних будинків. Можемо випікати хліб, мати консервний завод, цукровий завод, скляний завод, завод будматеріалів про які я згадував і багато чого ,що є вже стандартним. Але якщо енергетичну силову систему запустити для інших таких же унікальних винаходів то відбудеться не тільки зміна напрямків цілих індустрій але призведе до інших взаємовідносин на тлі фінансів і доходів. Як Сонце дає життя з ККД в тисячі і десятки тисяч відсотків так і використання цих  можливостей нам дарує тисячі і десятки тисяч корисних відсотків матеріальних продуктів використавши при цьому в стільки ж раз менше енергії. А це екологія ,безпека існування громади, багато можливостей творити ,вдосконалювати і навчатись. Як у амаранта з одної зернини може вирости рослина яка має  тисячу і дві зернин, та ще й 2,5 кг зілля так і в таких технологіях громада працюючі має у тисячу і дві раз більше ніж вклала матеріальних ресурсів. Тут без стартапа блокчейна і криптовалюти , яка рахує в іншу сторону ( не як у Карла Маркса), не обійтись. Тут можна  погратись і в приватну власність і у власність публічну, і в ,що ще забажається. Ось такий старап з «поетичною» назвою: « оптимізація використання силових машин у виробничих процесах»

Наші інтереси: 

Вивчати досвід інших щоб не наступати граблі

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи