Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про таксі «Болт» та нові можливості для водіїв

Шукаєте роботу чи підзаробіток? Якщо маєте водійські права і бажання працювати — саме час скористатись пропозицією відомих агрегаторів таксі. Особливо якщо мешкаєте у такому великому місті, як наприклад Львів.

Таксі «Болт» у Львові

«Таксувати» — робота не з легких. Але часи змінюються. Змінюються правила і умови праці — виклик автівки через додаток у смартфоні стає звичною справою, а вартість поїздки більш доступною. Комфорт для пасажира і непоганий заробіток для водія — ось що сьогодні значить «таксувати», користуючись послугами одного чи кількох агрегаторів таксомоторного бізнесу. 

Бажаєте спробувати хліб таксиста? Але з ким краще працювати? Відповідь — з великими і відомими сервісами, які «тримають марку» і тримають відповідний рівень обслуговування пасажирів та водіїв-партнерів. 

В Україні працюють декілька світових лідерів цього напрямку — Uber, Uklon, Bolt. Назви відомі. Проте задайте в пошуковику «таксі Львів Болт» — отримаєте найоптимальнішу вартість поїздки, і чекати на автівку не доведеться. 

Таксі «Болт» для водія та пасажира

Саме цей агрегатор набуває популярності в містах надшвидкими темпами. Причому популярність росте і серед тих, хто любить доїхати «швидко і з комфортом» і серед водіїв-такстистів. Секретів нема, все просто.

Водії обирають Болт, тому що це:

  1. Швидка реєстрація та базове навчання роботи із додатком. Щоб стати таксистом в Болт достатньо 30 хвилин часу, мати права категорії “В”, досвід водіння та бажання працювати. Навіть якщо ви поки не маєте власного авто, компанія надасть вам сучасний автомобіль для якісного виконання роботи.
  2. Можливість планувати свій робочий день чи навіть години. Працювати можна хоч повний день, хоч у визначений час — лімітів та обмежень нема. 
  3. Гарантовані замовлення, тобто відсутність простоїв та холостої їзди по місту. Особливої уваги заслуговує впровадження службою опції «Back-to-Back», коли водієві дається можливість взяти нове замовлення в процесі виконання поточного. 
  4. Оптимальний розподіл замовлень в залежності від локації пасажира та місця перебування таксомотора. Система спрацьовує таким чином, що саме автівки які перебувають поблизу замовника мають пріоритет, а отже скорочується час та відстань машини в дорозі, що в свою чергу економить пальне.

За сумлінну працю водії-партнери отримують додаткові грошові винагороди та професійне техобслуговування автівки. Окремий бонус мають водії, що вирішують брендувати власний транспорт логотипом компанії. Щомісячна доплата за «рухому рекламу» подобається багатьом.

Пасажири віддають перевагу Болт, тому що:

  • Автівку просто замовити «в один клік» у власному смартфоні.
  • Вартість поїздки відома вже при замовленні і вона найменша в порівнянні з іншими сервісами.
  • Автомобіль подається в найкоротші терміни.
  • Водії компанії Болт — це справжні джентльмени з сучасними автомобілями та вишуканими манерами — компанія тримає високий рівень міжнародного бренду!

Історія компанії

Пан Успіх сприяє молодим та ярим. Саме так починалась у 2013 році історія таксі «Болт», коли молодий ентузіаст з Естонії вирішив, що об'єднання таксомоторів Талліна та Риги на одній платформі — це корисна ідея.

Задумки «Болта» виявились настільки вдалими, що вже через кілька років компанія переростає в розряд міжнародних, а згодом завойовує не тільки європейські ринки (Франція, Німеччина, Іспанія, Британія), але й навіть африканські (Кенія та Нігерія) і, хто б міг подумати — Австралію! 

Безперервний розвиток, розширення комфорту пасажирів та покращення умов праці водіїв-партнерів та гідна оплата праці — єдина запорука успіху будь-якого бізнесу. Хто долучається вчасно до команди, залишається у виграші.

Наші інтереси: 

Робота.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи