Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про ніжинських робінгудів - терміново

Світ:

Для тих, хто ще не в курсі подій, повідомляю, що більше 10 днів у Ніжині працюємо над інформаційним захистом щодо "ніжинських робінгудів". Це хлопці, які боролися проти наркоторгівлі у місті і свої відеодокази викладали в Інтернет.
У фіналі їх заарештували та відправили на 12 років за грати, щоб не заважали ментам кришувати прибутковий наркобізнес.

На їхній захист ми вже зібрали близько двох тисяч підписів, а вночі фарбою намалювали перед Ніжинським відділком міліції притаманне їхній діяльності слово "Наркобарони" із стрілкою, яка вказувала на їхню адмінспоруду. Мене на 8 годин за це заарештували і, погрожуючи відкрити кримінальну справу за хуліганство, для початку оформили штраф за пошкодження асфальту в 1350 гривень.

Вчора менти обійшли усіх сусідів у тому будинку, де ми тимчасово проживаємо, цікавилися нашим життям та просили за нами спостерігати. Власниця квартири говорить, що дуже боїться начальника міліції Шепілова. Говорить, що коли ми поїдемо, то він їй чемно віддячить за те, що поселила в себе журналістів, які стали на захист "ніжинських робінгудів".

Окрім цього, доки я була у відділку, в порожній квартирі побували правоохоронці, які вірогідно й вкрали із пачки, де лежало 8 тисяч гривень, дві купюри по 200 гривень і одну купюру номіналом в 500 гривень. Доказів тому, що сталося, немає, тому стверджувати офіційно не можу, бо ще посадять за наклеп.

Нагадую, Шипілов родом із Луганську, вів справу робінгудів, після того, як хлопців зарештували, його підвищили у званні та поставили начальником Ніжинського райвідділу. Минулого року працівники цього відділку офіційно заключили контракт та охороняли приватні макові поля.

Миколу Урбанського, який збирав підписи на захист робінгудів днями сильно було побито. Йому розбили голову, медична сестра Ніжина була шокована. Він зібрав усі свої речі і поїхав додому. Говорить, що побили менти, і більше ніколи у житті в нього не з’явиться бажання йти проти системи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи