Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про користь снайперів

Нинішня політична криза — це прояв подальшого розпаду пострадянської системи. Ця система нежиттєздатна, оскільки суперечить законам природи.
Політичний устрій не передбачає персональної відповідальності керівників за плоди свого правління. Конституція не містить сформульованої державної мети. Держава не має жодного незалежного контролюючого органу — всі вони призначаються тими, кого повинні контролювати. В результаті владна верхівка неефективна, безконтрольна і безкарна, народ відчужений від влади.

Нічні домовленості 27 травня між Ющенком, Януковичем і Морозом не зачіпають означених вище проблем, тому протистояння триватиме. Політики за звичкою шукатимуть способи, як обійти ці домовленості й обдурити всіх інших. Примусити їх виконувати свої обіцянки можуть лише снайпери.

Проте є певні позитиви. Оскільки олігархічні клани зчепилися між собою в боротьбі за «державний пиріг», то народ об’єктивно має більшу свободу. Сьогодні Україна де-факто є чи не найвільнішою країною світу.

Продовжується делегітимізація влади та її деміфологізація. В народі зростає усвідомлення, що існуюча владна верхівка — це тимчасові квартиранти, які живуть лише своїми споживацькими інтересами. Це спонукає українців облишити сподівання на нинішніх політиків, натомість об’єднуватися і покладатися лише на власні сили.

Зростає соціальне замовлення на формування нової політичної сили, яка виражатиме народні інтереси, черпатиме сили з української землі й українського духу.

-------------------------------------
В тему:

На наступних виборах переможе партія снайперів

Нова влада буде результатом насильницького перевороту

Діалектика влади

Всесвіт за нас!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи