Зображення користувача Анатолій Висота.
Анатолій Висота
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про Дев’яту конференцію Буття українців

Категорія:

Станом на грудень 2010 року вже проведено дев’ять таких конференцій, випущено збірники матеріалів конференцій й інформаційні диски, в яких опубліковано сотні статей народознавчого характеру. За традицією ці конференції мають позапартійний і позаконфесійний характер.

Це коло національно-свідомих українців і однодумців має величну мету: підготувати грунт для народження і становлення нової української нації!

Ну чому воно так є?

Петро Матвієнко – вихованець Трипільської школи-інтернату поставив собі генеральне запитання: «Чому? Чому п’ятидесятимільйонний український народ живе так бідно та так і не має повноцінної самостійної держави? І він здогадався, що відповідь схована глибоко в світоглядних речах: за тисячу років українці втратили віду, а з нею і природовідповідний спосіб життя і це привело до занепаду нації. Із 2005 року він шукає і знаходить в Україні і поза її межами однодумців і стає координатором постійно діючих конференцій БУТТЯ УКРАЇНЦІВ, а головою оргкомітету є доктор економічних наук, доктор філософії, професор Володимир Перегінець.

12 грудня я був на 9-й конференції.

Понад триста свідомих українців з’їхалися 11 грудня 2010 р. в Київ на цю конференцію з усієї України і серед них були й ми - кілька обухівчан. Для нас був гостинним Інститут декоративно-прикладного мистецтва ім. Бойчука. Перед початком роботи конференції у фойє була розгорнута виставка-продаж українських народних строїв, художньої і прикладної літератури, виробів народного мистецтва та іншого. Ця виставка активно функціонувала до початку і в перерві конференції.

Конференція працювала за темою: “Ладування здорового способу життя українців”. Ось хто виступав і ось про що говорив. На початку із вступним словом виступив Координатор конференцій Петро Матвієнко. Він розповів про те, скільки свідомо приховано таємниць від людей і як утверджується на Землі нездоровий спосіб життя людей. В кінці його виступу була проведена обрядодія із учасниками конференції. Нас попросили 5 хвилин подумати і зосередитися на тому, що кожний із нас молодий і здоровий, що всі сусіди красиві і здорові, що Київ прекрасне місто, що Україна - квітуча земля.

Така концентрація думок сотень людей одночасно здатна до швидкого втілення і зміни ситуації в нашій країні на краще...

Доктор хімічних наук Михайло Курик – директор НДІ «Екології людини» займається проблемою води. Він образно висловився, що вода є намісником Бога на землі. А сама людина є розчином біомолекул у воді. Він привів слова Подолинського, що все на Землі треба міряти енергією Сонця - фотосинтезом, а також слова акад. Вернадського про те, що людина - це є космос в мініатюрі.

Мало хто знає, що питні води майже всі рафіновані, а значить агресивні! У такій воді навіть залізо ржавіє швидше! Щоб бути здоровим, треба намагатися пити воду із джерел та колодязів! Треба розмовляти з Водою, як і з Землею, вибачаючись перед ними в тому, що приймають наш бруд! «Природа хвора нами! Повернемо силу воді!» почули ми заклик науковця.

Тетяна Литвиненко – послідовниця школи Пилата «Бойовий гопак», представила “Самобутню Українську Школу Асгарда”. Це проект з підготовки нової еліти української нації. Починають вони з виховання й навчання українських дівчат. Мета: підготувати національно-свідому українку, навчити її рукоділлю, готуванню страв, співати, танцювати та іншого і навіть самозахисту. А ці дівчата вже народять нове покоління свідомих українців. Асгарда означає - “Досконале поєднання вогню і води”.

Наступний доповідач Олександр Філатович за освітою є лікарем-терапевтом і хірургом. За час 25-річної роботи в офіційній медицині в якості головного лікаря номерних лікувальних установ він зрозумів, що вона є придатком фармації і не лікує, а скоріше «заліковує» хворих. Він здогадався, що причиною втрати здоров’я людиною є накопичуваний за її життя інформаційний бруд, нечисті думки, наміри і справи.

Для подолання цього він розробив технологію лікування людей «Живим Словом». Це щось схоже на читання світлих молитов. Ось, наприклад, вслухайтесь у слова Цифрони 22:

«Новий день. Зоря світанку. Сонце усміхається. Промінь в небі виграє. Життя преображається. Творю!»

За більш як десять років п. Олександр в центрі «Живе слово» допоміг вилікуватися тисячам хворих від найрізноманітніших хвороб. На це він має всі дозвільні ліцензії й папери МОЗ України. Він показав присутнім «Вустинську книгу» і розповів, що в ній розкрито багато таємниць, приховуваних від людства і тепер кожен може побачити там на світлинах, наприклад, затоплені в океані цілі споруди. В цій же книзі намічені орієнтири становлення України, як справді незалежної держави.

Кандидат медичних наук Алла Кобзар розповіла, як вони лікують хворих фітотерапією. Вона з колегами медичного центру за два тижні виліковують цироз печінки у дітей!

Ми сумлінно записали рецепт ліків, які можна виготовити самому в домашніх умовах, а вони очищають коронарні судини серця від тромбів!

“Взяти по 50 г бруньок сосни, деревію, подрібненої шипшини і звіробою. Додати 30 г полину та залити чистою водою. Взяти посудину на 2 л. і з молитвою поставити на вогонь та довести до кипіння. Потім потримати на малесенькому вогні ще 30 хв. Укутати наніч, а потім віджати в руках і в марлі. Потім додати до відвару по 200 мл бифугіну (настою чаги, який можна купити в аптеці), коньяку, соку алое і півлітра меду. Пити по чайній або столовій ложці 2-3 рази в день. Ці ліки можна пити як із профілактичною метою, так і виводячи хворого після інфаркту чи інсульту».

Академік Віктор Гаврилюк (Великий Волхв) розповів, як він лікує людей звукорезонансною терапією. При прослуховуванні майстер-диска гіпоталамус людини резонує із звуками і запускає в роботу стовбурові клітини, які в місцях ушкодження тіла заживляє їх. Він не знає хвороб, які не лікувалися б. Успіх академік гарантує лише для вільних людей! Ми дізналися, що Писаний Камінь в Карпатах допомагає звільнитися людині від багатьох її проблем. Скоро в Києві запрацює центр академіка Гаврилюка. Тт.098-803-2-000; 067-388-17-07.

Анатолій Павленко - науковець з колегами виявили хворобливий вплив мобільних телефонів на людей: у групи чоловіків віком 25-47 років при носінні приладу на 30% зменшується число активних сперматозоїдів! Науковці придумали й виготовили пристрій «Спінор» розміром, як велика монета. Він наклеюється на мобільний телефон і захищає людину. Цей же пристрій може захистити людину від випромінювання комп’ютера та телевізора. Він же зменшує вплив геопатогенних зон! Т. 0-66-109-73-82, а в і-неті: spinoar.kiev.ua

Науковець-нарколог Віктор Бабій знає про наркотики й алкоголь багато. Досліджуючи хворих свого профілю і вивчаючи стан здоров’я українців, він дійшов до висновку, що їх свідомо і цілеспрямовано вводять з допомогою ЗМІ у стан зміненої свідомості. Для алко-нікотино- і - нарко-залежних людей він проводить оздоровчі семінари разом із академіком Гаврилюком. Тел.: 093-523-42-38 і 067-112-78-92

Наталя Романова є в Україні за фахом першим звукотерапевтом і очолює об’єднання «Чарівна флейта». Вона продемонструвала нам зразки музичної терапії у власному виконанні, а також у виконанні відомого кобзаря Тараса Силенка та студентки Марії Марченко. Вони заспівали дуетом українською і на санскриті оздоровчу пісню «Серце України» і ми дивувалися схожості багатьох слів. Таки справді, мабуть, наша рідна мова і санскрит виджерелилися із прамови аріїв.

Кандидат історичних наук Олександр Босий є заступником директора Пирогівського музею під відкритим небом. Він розповів про давні українські обряди і свята і ми дивувалися, дізнавшись, що русичі-українці мали 117 календарних свят на рік.

Володимир Куєвда – кандидат психологічних наук, досліджував міфологічні джерела світотворення. Змія у всіх народів Землі уособлює собою початок світу. Еллінські альфа і омега мають вид змії. В Україні й досі печуть вергуни і “боженьки”, які схожі на альфу. В багатьох селах їх і досі вішають на стіни.

Змієві вали є і в нас на Обухівщині коло Стугни, а загальна їхня довжина 2 тисячі км! За даними дослідника вони споруджені 2400 років до н.е. і мали не тільки оборонне, а й культове значення. Цікаво було дізнатися, що українські Змієві вали були споруджені на 2500 років раніше від Великої китайської стіни. (І доречно буде додати, що бійниці в цій стіні повернуті в бік Китаю!).

На малюнку дві змії уособлюють собою поєднання двох стихій, інь-янь, Івана і Ївгу, кривий танець, а чотири змії - сваргу, яка схематично зображає нашу Галактику. Доповідь п. Куєвди була вислухана із надзвичайним інтересом і тривала півгодини при регламенті в 10 хвилин. Дивно, правда? Вроді це й не пов’язано із темою конференції. Але ні! Учасники конференції розуміли, що одною з найважливіших підвалин в здоровому способі життя людини є її правдивий світогляд, а розвідка дослідника наближає нас до його першоджерел.

Тренер-ритмолог Олександр Шимко вже з 1970-х років займається лікуванням людей похилого віку оздоровлювальною спортивною ходьбою. Треновані ним люди займають перші місця в міжнародних змаганнях ровесників у вікових категоріях від 70 до 90 років!

Аспірант Ігор Гриценко, якому я допоміг в організації його виступу, доказав нам, що алкоголь тим страшніший, чим він більше розведений водою, наприклад, пиво!! Є сайт “Твереза Україна», де розказано про науку сабріологію.

Кандидат біологічних наук і завідуюча кафедрою в НДІ «Екологія людини» Марія Грицай розказала, що мода на оголені пупи в холодну пору року втричі зменшує життєспроможність дівчат і жінок до відтворення роду. Ось проста її рекомендація: перед стравою треба випивати або з’їдати щось гірке (полин?), бо це стимулює роботу печінки й інших органів травлення.
Валентина Краснянська - вчений-агроном із Ільницького агроколеджу (Вінниця) розповіла нам про основи органічного землеробства. Ця чудесна жінка не лише розповідала нам з трибуни про секрети землеробства на власному городі, а й співала. Основою органічного землеробства є мульчування (укривання) грунту шаром листя, огудиння чи соломи. Дослідниця здивувала не тільки нас, а й своїх сусідів по городу тим, що висадила весною під шаром соломи товщиною до 10 см картоплю.

А восени вона зібрала урожай удвічі-тричі більший ніж у тих, хто традиційно оре город, поле і підгортає картоплю. А як боротися з колорадським жуком?
Є біопрепарат «Агровіт», який за дві доби позбавляє колорадського жука апетиту і здатності до розмноження!

Наприкінці конференції, уже ввечері, ми почули дуже змістовні дві доповіді філософів - кандидатів наук Василя Триліса і Едуарда Добжанського.

«Буття українців» - це приклад конференцій, на яких наукові доповіді органічно поєднуються із обрядодіями, народними піснями і танцями. Ось і цього разу ми почули прекрасні народні пісні у виконанні гуртів «Чумаки» та «Вольниця», тріо «Троянь».

А от три десятки студентів інституту-господаря конференції заповнили сцену і показали нам репетицію надзвичайно цікавого і колоритного обрядодійства «Різдво Божича Коляди». Перед цим нам пояснили, що Князя Божича і ще 70 Волхвів гети Германаріха стратили на Кагарличчині нашої Київщини.

Здавалося, що вже й усе, а от і ні! Гурт «Чумаки» заспівав, а зал підхопив і стоячи співав пісню «Розспрягайте, хлопці, коні!». Виявилося, що це була бойова пісня в армії Батька Махна. А її написав Іван Якович Негребецький.
Одної пісні виявилося не достатньо і учасники конференції заспівали ще й пісню «Реве та стогне Дніпр широкий».

Попередні результати.

Відаючі українці спостерігають за ефективністю роботи конференцій «Буття українців». І вони помітили, що, коли на перших конференціях серед її учасників було лише до 30% національно-свідомих українців, то вже на останніх їхня частка виросла до 70%. Це незалежно підтверджено зміною кольорів аури над головами учасників конференцій із темних до світлих кольорів.

Що далі?

Із розказаного не все є рівноцінним. Якщо ви бажаєте, то я можу про деякі речі розповісти докладніше, наприклад про технологію лікування «Живим Словом» доктора Філатовича.

Пора нам, українцям, вже жити з піднесеним настроєм, незважаючи на всілякі труднощі і перешкоди. Пора нам дотримуватися таких основних принципів життя:

Оздоровлюйся! Займайся улюбленою справою! Тримайся за своїх!

Подати руку, підставити плече слабшому серед нас є кому. Звертайтесь – і вас почують!

Хай же буде!
 


В тему:

«Буття Українців»: у пошуках Грааля — духу Гри, або виховання-творення богоподібного українця від зачаття до повноліття

Реформація: 25 пунктів

Всесвіт, Сварга, Брахма

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Структура Арійської релігії (відео, аудіо)
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи