Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Президент Порошенко виступив на спеціальних слуханнях Генасамблеї ООН, присвячених ситуації на окупованих територіях України

Сильний текст і страшна правда наслідків агресії Путіна, перед яким слуги планують рухнути на коліна. Це був виступ лідера Великої Європейської Країни - України . Не обслуги і не слуги. 

Щойно на Фейсбук з'явилися коментарі Ірини Геращенко, заступниці голови Верховної Ради України з приводу виступу Президента України на спеціальних слуханнях Генасамблеї ООН:

"Сильний текст і страшна правда наслідків агресії Путіна, перед яким слуги планують рухнути на коліна. 

20 лютого 2014 - перший день російської агресії, перший день війни. 

Зараз - 7 відсотків території України окуповано РФ. 13 тисяч українців вбито. Більше 28 тисяч українців поранено. Маємо 1,8 млн переселенців. Мирне життя українців перетворилося на пекло. 

Порошенко нагадав брехню Кремля п’ятирічної давнини про зелених чоловічків в Криму. Реферндум 2014 - це фальшивка.

Він згадав свою останню поїздку в уже палаючий Крим в кінці лютого 14, як місцевий парламент вже був очеплений чужинцями . 

В 2014 у нас ще були ілюзії, що війни можна уникнути.

Але агресія триває. А Кремль продовжує брехати. 

Він нагадав про російських військових в українських тюрмах, які просять Путіна їх обміняти. Кремль ніяк не відреагував на це. РФ плювати на долі своїх громадян. 

Президент наголосив , що в листопаді 2018 РФ вдалася до прямої атаки на морі . Ми вимагаємо негайного звілтнення військовополонених моряків. 

Президент Порошенко привіз звернення до Генсека ООН від тисяч українців- з метою тиснути на РФ , аби звільнити моряків. 

Він розповів про інформаційну вікну проти України, яка не просто триває, але набирає обертів. Російські фейк ньюс - це цілодобова машина ненависті. Ми не допустимо, аби перемогла брехня. 

Не існує конфлікту в Україні. Існує триваюча російська окупація. 

Президент навів страшні цифри присутності російської армії, зброї, військової техніки на Донбасі. Співставні з арміями великих європейських країн. 

Гуманітарна ситуація на Донбасі характеризується одним словом - катастрофа . Донбас - це найбільш замінований район в світі . Екологічна ситуація погіршується через затоплені шахти. 

Ми вимагаємо нормальної роботи СММ ОБСЄ, допуск спостережної місії в Крим. 

Росія порушила Будапештський меморандум і не понесла жодного покарання.

Й особлива ПОДЯКА, що у виступі Президент приділив особливу увагу питанню звільнення ВСІХ заручників, політв‘язнів, військовополонених.

Він нагадав, що в Мінську ми 13 раз передавали РФ пропозиції про звільнення, Кремль всі їх проігнорував!

І тільки світ має тиснути на Путіна, щоб звільнити всіх. Можливо, прийшов час поставити РФ на місце? Можливо, варто, нарешті, світу визнати російську агресію і ввести миротворчу місію під егідою ООН на окуповані території. 

Багатонаціональна миротворча операція до відновлення територіальної цілісності України може стати реальним шансом повернення миру. 

Коли ви закликаєте РФ до припинення вогню, ви закликаєте до припинення війни. Коли ви закликаєте Україну до припинення вогню, ви закликаєте припинити захищатися, до втрати суверенітету. 

Путіну: ви нас не зламаєте!"

Наші інтереси: 

Боротьба за правду триває

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи