Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прем’єр Грузії пропонує закріпити у конституції визначення шлюбу як союзу жінки і чоловіка

Світ:

Прем’єр-міністр Грузії Ґіорґі Квірікашвілі вважає, що «таку важливу цінність» як шлюб між чоловіком і жінкою необхідно закріпити в конституції Грузії.

Прем’єр-міністр Грузії Ґіорґі Квірікашвілі заявляє, що його правляча коаліція розробить зміни до конституції країни, де буде закріплене визначення шлюбу як союзу між жінкою і чоловіком.

Квірікашілі 7 березня наголосив, що коаліція «Грузинська мрія» залишається прихильною знищенню всіх форм дискримінації у Грузії, що прагне вступити до ЄС і НАТО. Але він додав, що «таку важливу цінність» як шлюб між чоловіком і жінкою необхідно закріпити в конституції Грузії.

Близько двох місяців тому громадянин Грузії Ґіорґі Татішвілі попросив Конституційний суд Грузії узаконити одностатеві шлюби.

 
Наші інтереси: 

Як і в Україні, так і в Грузії триває повзуча ліберастія. Нас вчать толерантності і політкоректності, а також намагаються впарити про нормальність одностатевих сексуальних стосунків. Тож грузини вирішили закріпити законодавчо, що таке шлюб.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Правильно .а нам треба теж ттак зробити

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Правильно .а нам треба теж ттак зробити