Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Правильно підібрані штори створюють затишну атмосферу в будинку

Створення затишної та комфортної атмосфери в кімнатах свого будинку – залежить не тільки від кольору шпалер, вибору предметів інтер’єру, меблів та різноманітних аксесуарів, але і від правильності підбору штор та гардин, які здатні перетворити інтер’єр до непізнаваності, підкреслити особливості приміщення.

Штори – дуже важливий і особливий атрибут інтер’єру, до вибору яких потрібно підходити з розумом, адже в цій справі – важлива кожна деталь.

Замовлення штор для створення гармонії та затишку в будинку

За допомогою каталогу https://vashinterier.ua/catalog/shtory-v-inter-yeri/, можна створити неймовірний інтер’єр в будь-якій кімнаті – спальні, вітальні, кухні або дитячій кімнаті. Серед запропонованих варіантів, найбільшою популярністю користуються:

  • римські штори;

  • штори у стилі Прованс та Модерн;

  • штори Лофт;

  • класичні варіанти;

  • англійські, австрійські та японські штори;

  • рулонні штори;

  • штори плісе.

Якісний підхід до вибору штор, дозволить створити затишок в кімнатах, візуально збільшити їх розмір або підкреслити особливі зони. Беззаперечними хітами продаж є римські штори та штори лофт.

Дизайнерські послуги з підбору штор, карнизів та аксесуарів

Серед послуг – виїзд дизайнера або замірника на об’єкт, який надасть кваліфіковану допомогу щодо правильного підбору штор, надасть підказки щодо можливих варіантів кольорів. Якщо є бажання ознайомитись зі зразками тканини штор, тюлі, ролет, або карнизів, можна безпосередньо відвідати салон самостійно. При виклику дизайнера, він спочатку повинен ознайомитися з приміщенням, щоб надати найбільш оптимальний варіант саме для Ваших умов.

Окрім стандартних штор, в салоні є можливість пошиття штор на нестандартні вікна за індивідуальними розмірами (арки, скошені, мансардні або трикутні вікна). Також, для нестандартних вікон є безліч варіантів спеціальних карнизів, що дозволить їх змонтувати на будь-яке вікно.

Салон може запропонувати тільки найкращі тканини європейських виробників для пошиття штор, де, над кожним процесом ведеться старанний контроль для отримання найвищої якості готового продукту. В наявності – більше 10 000 видів тканин, з яких можна обрати найкращий варіант для будинку, квартири чи офісного приміщення.

Ознайомитися з переліком штор можливо в галереї на сайті салону, де представлено безліч моделей та варіантів, або отримати повноцінний каталог всіх штор у вайбер по запиту.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи