Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Правляча верхівка продала Україну - Костянтин Ільченко

Категорія:

Спецтема:

З самого початку агресії Росії, я маю на увазі, починаючи з подій у Криму, було очевидно, що на такий крок сам Путін піти не міг. Спостерігаючи за млявою реакцією Заходу, можна припустити, що вся ця історія з Кримом є не що інше, як результат домовленостей між учасниками процесу, тобто між Росією, Європою і Україною. Допускаю, що роль офіційної України в цій справі була не вирішальною, але й не останньою. 

Зверніть увагу, як діяли в той час в.о. Президента та Уряд: вони зробили все для того, що б військове українське угрупування в Криму була нерухоме, військовим не надійшло жодного адекватного наказу, спрямованого на відсіч військового вторгнення Росії до Криму. Навпаки кожен виступ Яценюка і Турчинова виправдовував злочинну бездіяльність армії і закликав до неспротиву. Проросійськи налаштоване населення півострова довершило справу і додало потрібний фон для проголошення Криму російським. 

Такий самий план був розроблений і для південно-східних областей України, починаючи від Луганської і закінчуючи Одеською, але сталося непередбачуване. Бліцкриг не вийшов з однієї причини - населення Донбасу відмовилося масово підтримувати створення ЛНР і ДНР і відповідно виходити зі складу України. Ось це і сплутало всі карти тим, хто домовився, а тут ще й самоорганізовані з числа майданівців добровольчі батальйони, які стали на захист України, не питаючи дозволу у Яценюка і Турчинова. 

З цим потрібно було щось робити, адже нова правляча верхівка небезкорисно ж скибками нарізає Україну для Путіна - напевно, їх рахунки поповнилися на кругленькі суми. А раз так, то за зірваний путінський план і отримані бариші потрібно відповідати. Тому відразу після президентських виборів, новий глава країни разом з командою з кабміну почали перед народом створювати ілюзію протистояння агресору. Були задіяні різні технологи відволікання уваги суспільства від проблем війни: тут  й обіцяні сотні мільйонів доларів від Європи, і героїзація добровольців, і непереконливий парад зі свіжопофарбованою старою військовою технікою - все для того, щоб народ повірив, що верхівка приймає не аби яку участь у відбитті агресора, а також в те, що агресор настільки сильний, що з ним краще домовлятися про мир на його ж умовах. 

Здача південного сходу країни відбувається тепер поступово. Єдиною перепоною для здійснення цієї мети є добровольці - от їх і знищують: з одного боку російські вояки і найманці, а з іншого наші полководці, свідомо не забезпечуючи їх вогневою підтримкою, зраджуючи їх на кожному кроці, змушуючи їх іти фактично на вірну смерть.

Ставлення Міноборони до добровольчих батальйонів відверто вороже, батальйони воюють на власному ентузіазмі та народній підтримці. З боку держави допомоги для них нема ніякої, навпаки - суцільна шкода у вигляді заздалегідь прогнозованих котлів і генералів-самодурів, які до того ж працюють на ФСБ. 

Влада повільно, але вже досягає своєї мети: завдяки її зусиллям бойовий дух у частинах помітно знизився, з підходом російських військ до Маріуполя народ запанікував. Тепер питання технології. Пішла гра в чергове перемир'я, під час якого українська влада, посилаючись на наші поразки, заявить про те, що з Путіним потрібно домовлятися, а це означає що домовлятися вони будуть не з урахуванням інтересів України, а з урахуванням інтересів Росії.        

Виходячи з того, що ми бачимо, виходить, що правляча верхівка вже продала Україну. Саме тому на передовій знаходяться батальйони, штучно доведені до такого стану, коли вони вже не можуть протистояти регулярним військам з РФ, а українська армія, що стоїть за спинами батальйонів, фактично не воює, перебуваючи в якості стороннього спостерігача, адже офіційно ж війни нема. 

Тепер зрозуміло, чому Президент не хоче вводити військовий стан - тоді ж доведеться воювати з Росією по-справжньому, тоді за умови оголошеної війни, згідно тієї ж Будапештської угоди, за нас підпишеться Америка і Англія - а йому та його оточенню цього не потрібно, адже тоді народ Україна за підтримки таких країн-гарантів стовідсотково втре носа Путіну і для всіх них - яценюків, Турчинових та інших, які здали країну, настануть страшні часи: з одного боку, народ їх побажає бачити на ліхтарях, а з іншого - Путін зажадає повного звіту за провал операції. 

Ось тому вони і поспішають з екранів телевізорів проводити опитування на тему: а чи потрібен нам Донбас, чи варто за нього воювати? Намагаючись тим самим сформувати громадську думку не на користь України, а на користь ганебного Мінського договорняка, який відправив у мінус і революцію Гідності, і всіх тих, хто, вмираючи на полях битв, думав, що його смерть наближає перемогу. 

Напевно, саме тому на центральних каналах оголосили про оточення «Київської Русі» - на їхню думку, вже прийшла черга і цього батальйону опинитися в черговому котлі, організованому всякими генералами Борискінами, бо аж надто батальйон норовливий та й воювати вміє, а з такими потрібно розправлятися в першу чергу. Саме тому солдати фактично воюють голими руками, а на складах стоїть техніка, що так необхідна на фронті.     

Саме тому здорові ініціативи, які виходять від прогресивної громадськості Донбасу, Президентом повністю ігноруються. Саме тому сепаратисти і ті, хто фінансують бойовиків, вільно розгулюють в парламенті, і їх нерідко можна бачити на Хрещатику, в той час, коли патріотів і захисників Батьківщини влада кидає до в'язниць. 

Тепер все стало на свої місця.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Хто хоче дізнатися більше про автора цієї статті Костянтина Ільченка - співзасновника і заступника голови "Батальйонного Братства" - прошу переглянути цей матеріал:
http://tsn.ua/politika/hto-keruye-batalyonnim-bratstvom-rozsliduvannya-tsn-ua-408161.html

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Політикани і попи-це грибок на тілі слабкого суспільства..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Воно добре, що все стає на свої місця. Але хлопці гинуть "ні за цапову душу". Сепаратисти були впевнені, що їм все прийде на тарілочці готове. Хай вибачають луганці і донечани, але з багатьох виступів керівників "Навараші" ні одного з них не побачив з обличчям, яке було б спотворене інтелектом. Бандюгам дали "бабло" і "пушки з перами" і сказали "Дєйствуй". Звичайно, вони вкакалися. Проти них виступили люди, в чиїх очах іскриться думка. Ось проти цих людей мусили виставити важку зброю РФ, а "блатним" сказали: сиди і не рипайся. Правляча верхівка також боїться думаючих людей і видає на поталу важкій зброї РФ.
Дійсно, все стає на свої місця. Бо нема невпевненості і не виникає стражденного питання: "Що буде далі?" В повітрі щось витає...

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Хто хоче дізнатися більше про автора цієї статті Костянтина Ільченка - співзасновника і заступника голови "Батальйонного Братства" - прошу переглянути цей матеріал:
http://tsn.ua/politika/hto-keruye-batalyonnim-bratstvom-rozsliduvannya-tsn-ua-408161.html

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Дякую за уважність Докторе. Розглядаймо будь-які заяви всебічно.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)