Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Позбутись наркотичної залежності дозволяє лише копмлексний підіхід до проблеми

Наркоманія – одна із важких проблем сучасного суспільства в Україні від якої страждають тисячі людей щороку.

Основними причинами виникнення та розвитку наркотичної залежності у людей вважають психічні та фізичні розлади, особливості характеру, але здебільшого це вплив різних соціальних чинників.

У більшості випадків, для того аби впоратись із цією складною проблемою та повернути людину до нормального життя в соціумі необхідно заручитись підтримкою та допомогою кваліфікованих фахівців.

Отримати кваліфіковану допомогу можна від спеціалізованого наркологічного центру «Медікон». Клініка проводить фахове лікування наркоманії в Кременчуці та дозволяє пройти всі етапи реабілітації, включаючи подальшу підтримку та соціальну адаптацію своїх клієнтів.

Принципи роботи клініки

Першочерговим завданням при візиті в наркологічний центр в Кременчуці є прийом в кваліфікованого фахівця-нарколога ,який зможе комплексно оцінити стан пацієнта, зрозуміти природу проблеми та розпочати поступову повну детоксикацію організму.

Суть детоксикації полягає у повному очищенні організму від залишків наркотичних речовин та токсинів. Зазвичай,  для цього в клініці використовують фізичні вправи, потіння в сауні та пройми відповідних сорбентів. Цей комплекс дозволяє швидко вивести з організму шкідливі речовини та усунути хімічну залежність пацієнта від вживаних раніше наркотичних препаратів. Це один із перших етапів, що є обов’язковим на шляху до подолання залежності та повного одужання організму.

Лише після цього наступає етап психологічного лікування: відвідування психологів та психотерапевтів, які дозволять правильно сформувати бажання та мотивацію в пацієнта для подальшого лікування та звикання до здорового і тверезого способу життя.

У своїх технологіях лікування клініка активно застосовує методи гештальт-терапії, групової психіатрії, трудотерапії, програму «12 кроків».

Завдяки такому комплексному підходу та бажанню самого пацієнта, поступово працюючи над собою та дотримуючись рекомендацій фахівців клініки вдається повністю позбутись наркотичної залежності та соціалізуватись, навчитись заново жити здоровим життям у суспільстві.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи