Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Повітряні кулі з логотипом – яскраве доповнення до кожної святкової події

Кожна святкова подія не може відбутись без такого атрибуту, як повітряна кулька, яка здатна вражати людей різного віку та дарувати радість.

Незалежно від нагоди, повітряна кулька може стати найважливішою прикрасою будь-якої вечірки, дня народження або корпоративу, великих подій, також, неможливо представити собі свята, перші дзвоники, урочисті події без цього яскравого елементу.

Різноманітність варіантів повітряних кульок

Повітряні кульки можна обирати в залежності від святкової події, але найбільшої уваги приділяється саме кулькам з різноманітним текстом або зображенням, логотипами. Замовити друк на повітряних кульках – легко і просто, професійна команда готова здійснити будь-які побажання клієнта. При нанесенні друку на повітряні кульки, застосовується шовкотрафаретний друк та найякісніші фарби від перевірених виробників, а також, якісні латексні кульки. Для замовлення друку на повітряних кульках, за допомогою яких можна провести бюджетну рекламну компанію, або просто роздати повітряні кульки всім бажаючим, достатньо:

  • обрати колір повітряних кульок;
  • вказати кількість кольорів, які будуть використані при друку на кульках;
  • тираж замовлення (мінімальний тираж друку на повітряних кульках здійснюється від 50 шт.).

Повітряні кулі з логотипом – яскраве доповнення кожного свята та події

Серед переваг латексних повітряних кульок – не тільки велика доступність кольорів та форм, розмірів і сумісність з повітрям та гелієм, але і неймовірна можливість до створення різноманітних букетів та конструкцій. Додати святковий штрих будь-якій вечірці – легко, достатньо для цього створити яскравий букет. Також, не менш грандіозно виглядають колони з повітряними кульками, арки, які можуть стати одним із головних елементів на святі. Для створення декоративного фону, можна використати гірлянди з повітряних кульок з нанесеними логотипами або літерами, наприклад – літери «З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ», «МИ ЛЮБИМО ВАС», «ЗІ СВЯТОМ», або іншою персоналізованою інформацією, яку побажає клієнт.

Повітряні кульки з друком – одна із кращих можливостей бюджетного створення неперевершеного декору, проведення рекламної компанії або тематичних вечірок, корпоративних свят, і, команда компанії рада допомогти в цьому кожному бажаючому. Робіть приємні сюрпризи своїм близьким або коханій разом з можливістю індивідуального замовлення друку на повітряних кульках.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи