Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Посольство США: необхідність створення антикорупційного суду стає дедалі актуальнішою

Категорія:

Спецтема:

Антикорупційні органи в Україні безсилі доти, доки не реформована судова система. Країні потрібний антикорупційний суд, створення якого вже передбачено законодавством.

«Необхідність створення незалежного антикорупційного суду очевидна і стає все більш актуальною», – йдеться в повідомленні на сторінці посольства у «Твіттері».

«Дії українського громадянського суспільства, що закликає до ефективного і прозорого судового процесу, надихають», – зазначили у посольстві.

Солом’янський районний суд Києва 6 березня продовжив розгляд питання про обрання запобіжного заходу для відстороненого від виконання обов’язків голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Термін затримання Насірова сплинув після 23:00 5 березня. До цього суд 4-5 березня не зміг обрати йому запобіжний захід. Будівлю суду заблокували активісти, вимагаючи ухвалити рішення щодо запобіжного заходу.

У ніч на 3 березня в лікарні «Феофанія» детективи НАБУ вручили голові ДФС Роману Насірову повідомлення про підозру за статтею про «зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки». Пізніше лікарі заявили, що у чиновника стався інфаркт. 4 березня Насірова доставили на обстеження до Інституту кардіології, але там не змогли встановити чи уточнити діагноз.

2 березня НАБУ провело обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі ДФС, у рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти народного депутата Олександра Онищенка.

 

 

Наші інтереси: 

Наші чиновники і владна верхівка будуть тільки під тиском американців і українських активістів реформувати систему. Тому треба на них тиснути і не жаліти!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Мені соромно за суспільство! Мізерна частка патріотів бореться за Державу, а основна маса населення тупо животіє, але боротися не бажає!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Мені соромно за суспільство! Мізерна частка патріотів бореться за Державу, а основна маса населення тупо животіє, але боротися не бажає!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!