Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Посівні комплекси Алькор від Ельворті: в чому переваги

У сільському господарстві, якість посадки насіння в ґрунт є життєво важливим етапом, який напряму впливає на кінцевий врожай культури.

За допомогою сучасного обладнання, можна легко максимізувати потенціал продуктивності поля шляхом оптимізації процесу висіву насіння, і при цьому – значно зменшити витрати дорогоцінного насіння при сівбі.

Ефективний висів насіння разом з посівними комплексами Алькор

Тенденція до точної сівби, надасть змогу кожному фермеру чи сільськогосподарському виробнику досягти найоптимальніших результатів в:

  • економії насіння за рахунок точного висіву;
  • меншій кількості робочих годин при роботі устаткуванням;
  • рівномірності інтервалів між рядами та глибини посадки рослин;
  • створенні однакових умов для розвитку рослин (кращий доступ до вологи, світла та поживних речовин).

Інноваційний посівний комплекс Алькор – найкраще рішення для будь якого фермера, адже за один прохід агрегату здійснюється основна та передпосівна культивація ґрунту (загалом – 5 операцій) з подальшим внесенням посівного матеріалу та добрив (зернові, зернобобові та дрібнонасіннєві культури), що дозволить отримати міцні паростки та закласти гарні передумови для отримання високого врожаю.

Серед представлених моделей посівних комплексів, найбільшої уваги варті:

1. Alkor 7,5 від компанії ELVORTI. Цей агрегат об’єднує в собі функції важкого культиватора та пневматичної сівалки і в більшості випадків застосовується на площі від 500 Га. Суцільний посів насіннєвого матеріалу відбувається за мінімальною технологією обробки ґрунту. Серед переваг даного посівного комплексу:

- широкий діапазон загортання насіння і добрив (від 30 до 120 мм);

- ширина захвату комплексу складає 7,3 м;

- об’ємні бункери для насіннєвого матеріалу та добрив;

- доступна ціна на комплекс.

2. Alkor 10 від компанії ELVORTI. Цей посівний комплекс ідеально підходить для площі від 2000 Га. Серед технічних відмінностей з попередником – більша ширина захвату (9,8 м), більша продуктивність та кількість робочих органів, збільшені габарити та вага, що потребують також залучення трактора, потужністю від 300 к.с.

Переваги вибору посівних комплексів Алькор

Окрім демократичної ціни на посівні комплекси від відомого виробника, фермер при купівлі може розраховувати на високу надійність та якість виготовлення сівалок. Окрім цього, кожен може скористатись державною програмою компенсації за придбання техніки вітчизняного виробництва, що дозволить скерувати зекономлені кошти на розвиток свого власного господарства.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи