Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Поринути у стімпанк хаос зі слотом Professor Clank's Combinator

Слот Professor Clank's Combinator має 6 барабанів і до 707 ліній виплат, натхненних науковою фантастикою та винаходом божевільного професора. У нашого божевільного професора Кланка є власне бачення майбутнього, і його маленький науковий проект покаже вам, який механічний хаос стоїть за ним. Дайте йому шанс і подивіться, як робота його життя породжує несподівані речі, переходячи на турніри Космолот казино для ще більшої розваги.

Як грати в слот Professor Clank's Combinator?

Якщо вам цікаво дізнатися, наскільки цей винахід насправді інноваційний, все, що вам потрібно, це робити ставки.

  • Натисніть кнопку «Загальна ставка», щоб відкрити панель, на якій можна встановлювати ставки.
  • Обертання приведе в рух барабани, коли ваші ставки будуть встановлені.
  • Play відкриє панель, де ви зможете встановити кількість автоматичних обертань, ліміт програшу та ліміт виграшу.
  • Бонус Buy Bonus дозволить вам придбати дорогу до бонусного раунду, не чекаючи регулярних тригерів.

Особливості слота

Clank — це ваш дикий символ, який може допомогти сформувати виграш, замінивши у виграші всі символи в грі, крім Scatter. Дикі символи з’являються лише на середніх барабанах з 2 по 5.

Вибухи, прискорювачі, падіння та морфи

Коли буде створено виграшну комбінацію, усі символи в позиціях без інінгу буде видалено, крім символу Scatter, а всі символи, що залишилися в сітці, опустяться вниз. Якщо після вибухів залишиться більше одного типу символів, крім Scatter і Wild, вони будуть перетворені в найбільш високооплачуваний із сітки. Якщо після вибухів і трансформацій будь-який раніше виграний символ більше не буде на місці, додаткові відповідні символи буде додано до одного або кількох навколишніх стовпців. 

Після вибухів, морфінгів і прискорювачів угорі кожного стовпця, у якому менше 5 символів, з’явиться новий символ. Будь-який випав символ, який не збігається з поточним платіжним символом або не містить його, вибухне. Будь-який випав символ, який збігається з поточним платіжним символом, але не потрапляє в платіжну позицію, вибухне. Будь-який символ, який збігається з поточними символами або замінює їх і потрапляє в позицію виплати, зберігатиметься так само, як і Scatter, який завжди зберігається. Однак, якщо всі стовпці містять 5 символів, нові випадіння не відбуватимуться.

Бонусні повторні обертання

Виконайте 5 або більше скаттерів під час того самого обертання, і ви активуєте функцію, або ви можете просто купити свій доступ до неї. Якщо ви чекаєте на тригери, ці повторні оберти будуть ініційовані після завершення всіх випадінь базової гри. Усі символи, що не є Scatter, вибухнуть на початку функції, тоді як усі символи, що залишилися, опустяться вниз, і ви отримаєте 3 повторних обертання.

Усі випали символи, які не є Scatter, будуть негайно видалені, тоді як Scatter утримаються. Кожен новий Scatter, який потрапляє, скидає оберти назад до 3. Після завершення функції кожен Scatter присуджує приз або один із 4 бонусних призів, які не є прогресивними та розташовані ліворуч від сітки. Небонусні призи варіюються від x1 до x100, бронзовий бонус становить x10 ставки, срібний бонус становить x50 ставки, золотий бонус становить x250 ставки, а платиновий бонус становить x2000 ставки.

Наприкінці повторних обертань ви зможете отримати виграші, щоб примножити їх і збільшити. Ви можете вибрати до 3 азартних ігор, і ви можете грати все або лише половину, залежно від того, що вам зручніше. Максимальний виграш у функції Gamble становить х10 000 від ставки.

Резюме

Комбінатор професора Кланка був створений спільно командами Yggdrasil Gaming і ReelPlay, і вони часто здаються хорошим комбо. Цей конкретний випуск, безсумнівно, запропонує інший ігровий досвід, якщо ви спробуєте, і він пропонує унікальну комбінацію чисел із низькою волатильністю, 96,1% RTP і максимальним виграшем x10000 ставки. Загалом, це доброзичлива тема з деякими унікальними функціями, які можуть привабити ексцентричного у вас.

Наші інтереси: 

Гра, азарт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи