Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Портативний іригатор для чистки зубів: який обрати?

Використання зубної нитки та щітки має бути невід'ємною частиною повсякденного життя кожної людини, що дозволить зберегти здоров'я своїх зубів, рідше звертатися до стоматолога та зменшити фінансові витрати на лікування зубів.

Чищення зубів вранці і ввечері дозволяє мати гарну та білосніжну посмішку, але варто не забувати, що ці методи очищення не гарантують повного очищення зубів від нальоту, залишків їжі, особливо коли це стосується важкодоступних місць.

Багато стоматологів переконані, що руйнування зубів починається у проміжках самих зубів, де звичайними засобами для чищення практично не дістатися. Як же доглядати зуби, щоб вони були в ідеальній чистоті? Відповідь проста – використовувати ревилайн рл 450, який є сучасним портативним іригатором, та показує високу ефективність при щоденному використанні разом з іншими засобами по догляду за ротовою порожниною.

Якісний догляд за зубами

Іригатор – пристрій, який пропускає струмінь води між вашими зубами та яснами, видаляючи при цьому залишки їжі, бактерії та наліт. Серед переваг портативного іригатору, варто відмітити:

  • повну автономність пристрою завдяки роботі на батарейках, що дозволить використовувати його наприклад ввідрядженні, туристичних подорожах;
  • ідеальний розпилювальній механізм для максимального очищення ротової порожнини;
  • 5 режимів роботи іригатора та світлова індикація режимів;
  • великий резервуар для води на 240 мл;
  • п’ять рівнів тиску води;
  • ударостійкий пластик;
  • вологозахист.

Revyline є одним із провідних брендів на ринку пристроїв для догляду за зубами, і саме ця модель портативного іригатора може стати відмінним способом по догляду за ротовою порожниною. Варто пам’ятати, що портативний іригатор не є повноцінною заміною чищенню зубів ниткою або щіткою, але може стати чудовим інструментом, який варто додати до стоматологічної практики.

Ефективне очищення

Портативний іригатор є особливо ефективним інтенсивним способом очищення важкодоступних ділянок, де це не можливо здійснити іншими способами – щіткою або ниткою. Використання іригатору ідеально підходить для чищення навколо брекетів, мостів, коронок, імплантів.

Серед функцій іригатора, варто відмітити, що за його допомогою можливо освіжити порожнину рота, використовуючи спеціальні бальзами або ополіскувачі, знезаражувальні або протизапальні засоби, а також здійснювати масаж ясен.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи