Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Поради вiд Flowers.ua: як обрати букет та доглядати за ним?

Букет квітів – відмінний спосіб подарувати радість та гарний настрій близькій людині. Також букети є невід'ємними подарунками на день народження, ювілей, день вчителя та багато інших свят.

Щоб ваше привітання було яскравим і незабутнім, квіти повинні бути обов'язково свіжими, а також гарно оформленими. Але найприємніше те, що більше не потрібно бігати по квіткових лавках у пошуках ідеальної композиції. Замовлення букетів оформляється онлайн, лише за кілька кліків. Компанія Flowers.ua https://flowers.ua, яка ось уже 20 років займається доставкою квітів по Україні та світу, пропонує своїм клієнтам тільки першосортні живі квіти з ароматом весни та літа.

Навіщо дарувати квіти?

Квіти – недешеве задоволення, при цьому у зрізаному вигляді вони живуть лише кілька днів. Проте букети були, є і будуть одними з найбажаніших подарунків. Квіти вручають, щоб підкреслити радість від моменту зустрічі, підсолодити гіркоту розлуки, висловити свою повагу, виявити турботу та увагу. Незалежно від приводу, квіти завжди покращують настрій. Яскраві відтінки активують у людському мозку зону, що відповідає за позитивні емоції, а запах бутонів сприяє якнайшвидшій регенерації клітин та допомагає зосередитися.

Як вибрати букет?

Визначившись з тим, які квіти можна подарувати, якою буде їхня кількість, упаковка та декор, залишається ще одна важлива справа. Букет має бути свіжим і простояти в такому вигляді якомога довше. Проте будь-яка квіткова композиція має одну неприємну особливість – швидке в'янення. Особливо, якщо букет складається з таких капризних квітів як троянди.

На що звертати увагу при виборі букета

Стебла повинні бути міцними, не дуже сухими. Бутон - пружним, оточеним щільними пелюстками. Самі пелюстки – еластичними та швидко повертатися в початкове положення, якщо їх трохи відігнути. Також не повинно бути жодних темних плям, липких потік, ознак гниття та неприємного запаху. Однак не можна заперечувати той факт, що більшість букетів з троянд та інших квітів в'яне передчасно саме з людської провини. А якщо точніше, через відсутність належного догляду за букетом. Давайте розглянемо, що необхідно робити для того, щоб квіткова композиція радувала всіх якомога довше.

Правильний догляд за букетом у вазі

  1. Після того, як букет потрапить у приміщення, не знімайте з нього упаковку відразу ж. Нехай квіти трохи адаптуються до нового довкілля.
  2. Після цього квіти слід помістити у воду кімнатної температури з невеликою кількістю розчиненого у ній цукру. Замість цукру можна використати аспірин.
  3. Стебла необхідно підрізати під кутом приблизно 45 градусів. Зріз повинен бути чітким та рівним. Також бажано оновлювати зріз, коли він починає темніти.
  4. Не ставте букет із вазою під пряме сонячне проміння і не тримайте його на протягу.
  5. Регулярно міняйте воду у ємності. Додатково квіти можна повністю занурити у ванну з прохолодною водою, це додасть їм свіжості.

Зручний додаток для смартфона

Інтернет магазин квітів має величезний вибір букетів, якість і вартість яких приємно вас здивує. Доставка квітів від Flowers.ua – це чудова можливість порадувати близьку людину навіть на відстані. Замовити квіти можна на сайті або завантаживши додаток на App Store або Play Market.

Компанія розуміє, наскільки важливо приділяти увагу близьким у наш час, тому доставка квітів працює по всіх містах України, де немає бойових дій.

Наші інтереси: 

Подарунки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи