Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Популярні тренди в оформленні інтер’єру

Мода досить швидкоплинна, в результаті чого з'являються сучасні бренди, віяння, вносяться деякі корективи. Це стосується і такої ніші, як дизайн інтер'єрів. Варто знати особливості інтер'єру на сьогоднішній день і що саме стає популярним.

Базові відтінки приміщення

Сьогодні більшість людей проводить багато часу саме вдома. І контрасти в аксесуарах, меблях, декорі можуть дещо дратувати жителів. Варто звернути увагу на нейтральну палітру відтінків. Найбільш популярними вважається сірий колір у різних своїх відтінках, чорний і білий.

Щоб створити базу рекомендують використовувати відтінки онікса, пудри, бежевий колір. Для відчуття гармонії, затишку, тепла можна добавити червоно-коричневі відтінки. Акценти в інтер'єрі приміщення роблять за допомогою м'яких тонів.

Оригінальна текстура, форма меблів

Популярними стають круглі форми, вони чудово доповнюють сувору геометрію в приміщенні. Користуються популярністю і вінтажні меблі. Якщо це спальня, то туди купляють тумби, столики, дивани, крісла, які відрізняються своєю лаконічністю. Також гарно будуть дивитись ліжка, де зроблені витончені узголів'я, меблі на ніжках.

NVB Arhitects-Studio

Освітлення

Сьогодні варто вибрати енергоефективну систему, де буде присутнє і холодне, і тепле освітлення. На стелю рекомендують вішати люстри, які володіють витонченим плафоном і кріпленням. Також можна задіяти трекові світильники вбудованого типу. Вони забезпечують створеному простору більшу ергономічність і функціональність. При цьому увага гостей акцентується на декоративних деталях.

Натуральні меблі

В цьому сезоні також перевага віддається натуральності. Людям хочеться, щоб навколо панувала гармонія, спокій, затишок. Можна використовувати різний матеріал для меблів. Наприклад, натуральний текстиль, шовк, мармур, дерево. Незалежно від вибраного варіанту матеріал не повинен мати ідеальний вигляд в інтер'єрі. Для створення спокійної атмосфери в домі варто задіяти м'які пастельні відтінки для покриття стелі і стін, використовувати натуральні матеріали, де чітко підкреслена рельєфна текстура.

Матові поверхні

Сьогодні в тренді матові відтінки. Вони можуть покривати, що завгодно, - декоративні елементи в приміщеннях, фурнітуру для вікон, меблі, підлогу з дерева, паркет.

Зонування в домі

Дизайнери сьогодні наполягають на використанні стиля лофт для різних кімнат одночасно. Варто зробити так, щоб меблі були функціональними, ергономічними. Адже через умови ізоляції і постійного перебування вдома функціональне навантаження на сам будинок значно збільшилось.

Наприклад, поруч з м'яким диваном можуть розташовуватись офісні меблі. Так зазвичай організовують простір в вітальні, що робить її одночасно і спальнею, офісним кабінетом.

Але варто і зберегти окрему приватність для кожного простору. Для цього можна купити і встановити перегородки. В якості них можуть виступати різні конструкції, шафи, штори.

NVB architecs studio допоможе створити ідеальний і комфортний інтер'єр для будинку. Співробітники компанії знайомі з популярними трендами, а також врахують побажання власників квартир, будинків. Варто пройти на сайт https://nvb-architects.com.ua/design/ і замовити дану послугу.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи