Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Популярне чоловіче взуття на кожен день

Багато чоловіків ставляться до взуття як до своєї візитної картки. Воно справді створює перше враження про уподобання та смак людини, тому часто розцінюється як чоловічий аксесуар. Стильне чоловіче взуття Barracuda та Fabi підкреслює елегантність та стриманість чоловічого образу. Це взуття благородне, воно не надто яскраве, а кожна колекція актуальна поза часом.

Топ-4 варіанти чоловічого взуття на кожен день

Взуття для повсякденності — це завжди поєднання практичності та комфорту. Пара має бути зручною для тривалих прогулянок, їзди на автомобілі, тривалого перебування у приміщенні. Для таких завдань добре підходять кросівки Фабі та Барракуда, а також кеди, хайтопи та сліпони. У їхньому дизайні немає формальності, тому образ виходить розслабленим.

  • Кросівки. Кросівки Fabi та Barracuda виконані у класичному італійському стилі. У Kataloh-Krosivok-Fabi немає яскравих професійних моделей для спорту та бігу. Фабрики шиють повсякденне взуття із мотивами класики. Наприклад, пари виготовлені зазвичай з натуральної шкіри та замші. Рідше зустрічаються вироби з текстилю та якісних синтетичних матеріалів. Усі Fabi кросівки відрізняються пінною високою підошвою, яка добре пружинить під час ходьби.
  • Кеди. Взуття Barracuda та Fabi націлене на молодих людей, які активні, часто подорожують, займаються кар'єрою, саморозвитком. Саме тому колекції італійських брендів обов'язково шиють кеди. Таке Баракуда взуття більш полегшене в порівнянні з кросівками. Колірна гама часто світла, молодіжна, добре підходить під різні фасони джинсів та шортів. Кеди зі шкіри із практичною шнурівкою можна вибрати для прогулянки на яхті, шопінгу, відвідування кафе, виставки, кінотеатру. Fabi та Barracuda взуття надлегке та часто доповнене перфорацією для додаткової вентиляції.

  • Хайтопи. Це варіант Fabi взуття з підвищеною халявою, яка закриває щиколотку або дістає до неї. Зазвичай стильно виглядає з укороченими джинсами та брюками. Таке взуття Fabi актуальне для холодної погоди, коли в звичайних кедах і кросівках вже не так зручно, але черевики взувати ще зарано.
  • Сліпони. Фасон сліпонів спочатку створювався для відпочинку. Це взуття без шнурівки, яке користувалося популярністю серед серферів. Підошва не ковзає на дошці, а саме взуття легке та не натирає шкіру ніг. Таке взуття Баракуда стало актуальним й у повсякденності серед чоловіків різного віку та статусу. Дуже зручно те, що сліпони носять без шкарпеток. А щоб нога дихала та відпочивала, взуття додатково декорують перфорацією. Купити італійське взуття сліпони краще з тонкої шкіри, яка безпечна для здоров'я ніг.
Наші інтереси: 

Комфортне взуття, мода, стиль.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи