Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Помпео та Пристайко провели телефонну бесіду. Держсекретар США запевнив главу МЗС України у незмінній підтримці

Помпео привітав Пристайко із призначенням на посаду та зазначив, що США продовжать всіляко підтримувати українські реформи у сфері подолання корупції, зміцнення верховенства права та розвитку економічного середовища. США незмінно підтримуватимуть суверенітет і територіальну цілісність України.

prystayko.jpg

Вадим Пристайко

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на Державний департамент США.

"Держсекретар Помпео привітав міністра закордонних справ Пристайка з його недавнім призначенням та підтвердив підтримку Сполученими Штатами України в просуванні критично важливих реформ з метою подолання корупції, зміцнення верховенства права та сприяння розвитку економічного середовища, що сприяє конкуренції та інвестиціям", - зазначили в американському зовнішньополітичному відомстві.

Це була перша телефонна розмова держсекретаря США Майкла Помпео з Вадимом Пристайком після призначення його на посаду глави МЗС України.

Кадровий дипломат Вадим Пристайко з 2014 по 2017 роки обіймав посади заступника міністра закордонних справ – керівника апарату, першого заступника міністра закордонних справ. З 2017 року по 2019 рік очолював місію України при НАТО.

29 серпня Рада підтримала призначення Вадима Пристайка міністром закордонних справ замість Павла Клімкіна, який очолював МЗС попередні п'ять років.

Наші інтереси: 

США незмінно підтримуватимуть Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи