Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Полторак розповів, коли ЗСУ почнуть підготовку розрахунків Javelin

У Міністерстві оборони привітали отримання українськими військовослужбовцями американських протитанкових ракетних комплексів Javelin. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр оборони Степан Полторак.

Він подякував президенту США Дональду Трампу, який схвалив рішення про надання цієї зброї, адже це дозволить суттєво підвищити обороноздатність України та забезпечити військових сучасним озброєнням. 

"Це рішення дасть можливість перейти від теоретичної до практичної підготовки наших розрахунків "Джавелін", які розпочнуться 2 травня на базі навчальних центрів Збройних Сил України, та створити потужний протитанковий резерв", - наголосив Полторак. 

Нагадаємо, 30 квітня США підтвердили доставку американських протитанкових ракетних комплексів Javelin ("Джевелін") до України.

Довідка:

Javelin, укр. спис – американський переносний протитанковий ракетний комплекс (ППРК), призначений для ураження бронетехніки, танків, а також БПЛА, вертольотів і гвинтомоторних літаків, що заходять на посадку.

 

 

Наші інтереси: 

Обороноздатність країни - першочергове завдання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи