Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Полікарбонат: його види, варіанти застосування та переваги використання

Полікарбонат – сучасний матеріал, який застосовується у різних галузях – від сільського господарства (облаштування теплиць, оранжерей) до комунальних служб та домогосподарств, будівництва реклами та авіагалузі.

Завдяки своїм неймовірним властивостям, полікарбонат випереджає скло по таким параметрам, як міцність та вага. Він практично в 200 разів міцніше від скла, володіє аналогічною прозорістю, а також є довговічним матеріалом.

Види полікарбонату

Полікарбонат з зовнішнього вигляду має велику схожість зі звичайним оргсклом, але володіє значними перевагами. По-перше, полікарбонат може бути:

  1. Прозорим. Найчастіше, такий вид полікарбонату застосовують при облаштуванні зупинок для транспорту, теплиць, оранжерей.
  2. Кольоровим. Завдяки широким можливостям виготовлення такого матеріалу в різних відтінках та ступені прозорості, полікарбонат став користуватися неймовірною популярністю в різних сферах.
  3. Монолітним. Монолітний полікарбонат має високу міцність, що дозволяє його застосовувати при виготовленні різноманітних конструкцій.
  4. Пористим. Завдяки порожнечі, яка присутня в пористому полікарбонаті, листи полікарбонату здатні добре утримувати тепло.

Щоб обрати якісний полікарбонат – не потрібно втрачати свій час на пошуки, адже завдяки компанії https://polikarbonat.net.ua/uk/ у кожного є можливість замовити якісний полікарбонат за приємною ціною.

Переваги полікарбонату, які призвели до популярності цього матеріалу в різних галузях

Полікарбонат має високу стійкість проти хімічних речовин, біологічну стійкість проти атмосферного впливу, володіє невеликою вагою і гнучкістю, що дозволяє будувати різноманітні конструкції (ангари, теплиці, навіси, козирки). Особливу увагу полікарбонат заслуговує тим, що він не виділяє шкідливі речовини при будь-яких температурах навколишнього середовища. Цей сучасний матеріал володіє простотою в застосуванні та легкістю в монтажі на будь-які поверхності.

Готові вироби з полікарбонату

На сайті компанії, кожен може замовити полікарбонат, який представлений у великому асортименті. Також, компанія може надати пропозиції з продажу готових виробів з полікарбонату:

  • теплиці;
  • різноманітні конструкції;
  • аксесуари та продукцію, яка застосовується при монтажних роботах з полікарбонатними листами (кріплення, профілі, герметизуючи стрічки).

Компанія здатна задовольнити своїми пропозиціями з каталогу кожного, навіть самого вимогливого клієнта, а за необхідності – створити конструкції за індивідуальним проектом.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи