Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подорож автобусом до Німеччини: переваги

Досить часто у жителів Львова виникає необхідність подорожей за кордон. Попри можливість долетіти літаком всього за кілька годин, багато хто вибирає автобусні рейси. Маршрут Львів Мюнхен автобус долає понад добу, але охочих скористатися саме автобусом чимало. Такий туризм має масу переваг.

Комфорт руху та безпека

Необхідність закордонної подорожі в кожного своя. Хтось вирішив відвідати родичів, інші їдуть до Німеччини по роботі, а треті – на відпочинок. Незалежно від мети, автобусний туризм – один з улюблених видів.

По-перше – це дуже зручно, адже маршрут проходить через живописну місцевість. Потяг та літаки поступаються в цьому питанні. Залізниця взагалі проходить на відстані від міст, а з літака майже нічого неможливо помітити.

По-друге, високий рівень безпеки. Попри швидкість літака, не кожен пасажир готовий до перельоту. Декому здається, що їхати трасою набагато безпечніше. Крім того, якщо сісти в центральній частині салону, можна не постраждати навіть під час ДТП. У випадку з авіатранспортом таких переваг надати не можуть, хоча літаки й вважаються найбільш безпечними.

По-третє, автобус – це дуже вигідно. Квиток в компанії klr.com.ua коштує зовсім недорого, тому подорожувати Європою можна за невеликі гроші. За бажання можна з’їздити до Німеччини навіть на вихідні чи в невелику відпустку.

Переваги покупки квитків у KLR-Bus

Компанія пропонує чималий список переваг для своїх клієнтів. Пасажири, які вже встигли скористатися пропозиціями високо оцінюють:

  • комфортні автобуси сучасного зразка, де в салоні є все необхідне;
  • можливість замовлення через інтернет та отримання електронного квитка;
  • великий вибір рейсів (кілька доступних варіантів на добу);
  • можливість вибору місця в салоні (за наявності кількох варіантів) тощо.

Хоч дорога зі Львову до Мюнхену триває 23-25 годин, вона буде майже непомітною для пасажирів. Цікавий маршрут, зупинки для покупки продуктів та розваги в салоні дозволяють з комфортом долати тисячі кілометрів. Головне – обрати надійного перевізника та комфортні автобуси.

Наші інтереси: 

Подорожі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи