Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подбайте про свою шкіру з японською косметикою

Японці називають гарну шкіру мочі-хада, тобто шкірою рисового тістечка – надзвичайно м’якого і пухкого японського десерту.

Концепція м’якості загалом є актуальною в японському догляді за шкірою, так само як своєрідний культ сяйва та “скляної шкіри”. Тож якщо ви дбаєте про свою зовнішність і хочете якомога довше зберегти молодість шкіри, магазин японської косметики, який доправляє продукцію прямо від японських виробників в Україну, пропонує вам найкращий вибір доглядової косметики – сертифікованої та клінічно випробуваної.

В чому суть японського догляду за обличчям

Хоча корейська краса, можливо, захопила центр уваги протягом останніх років, японська краса (або J-Beauty) тривалий час вважалася довершеним зразком догляду за шкірою. Адже в основі японської косметики завжди були натуральні інгредієнти в поєднанні з новітніми технологіями.

Тоді як американський підхід до догляду нагадує атаку власної шкіри агресивним відлущуванням і жорсткими формулами, японці дотримуються філософії живлення, акцентуючи на захисті від сонця, ретельному, але м’якому очищенні та багаторазовому нанесенні засобів зволоження і живлення.

Основна японська процедура догляду за шкірою зводиться до:

  • зняття макіяжу;

  • очищення;

  • зволоження;

  • нанесення маски.

Сироватки, есенції та гелеві креми є основними продуктами в Японії, усі вони мають легку текстуру, від якої шкіра ніби починає випромінювати сяйво.

Крім того, багато виробників японської косметики використовують двофазний або двоетапний метод в одному продукті, щоб зекономити вам час та гроші на догляді і дати можливість швидше досягти бажаного результату. Також, поєднуючи водночас активні інгредієнти, які відновлюють шкіру, й ті, які її захищають, японські косметичні засоби спрощують вашу рутину і звільняють простір у шафі.

Яку косметику варто придбати

На сайті інтернет-магазину "Yotsuba Japan" ви знайдете лише перевірену і сертифіковану японську косметику від провідного японського виробника. Ціни на неї дещо вищі, ніж на косметику популярних масмаркетових засобів, але й результат перевищить усі ваші очікування. Як і загалом у японській косметиці, основний акцент в асортименті зроблено на зволожувальні засоби, адже саме добре зволожена й відновлена шкіра буде кришталево чистою і сяйливою. Тож рекомендуємо вам придбати:

  • Зволожуючу есенцію для зони під очима

  • зволожуючий крем-гель для обличчя;

  • зволожуючий міст;

  • біоцелюлозні патчі для омолодження та для зволоження.

Також у магазині доступні різні маски на біоцелюлозній основі з екстрактом плаценти, які здатні за лічені хвилини підтягнути шкіру, вирівняти колір та навіть прибрати дрібні зморшки. А якою гладенькою і шовковистою вона стане, навіть важко описати, мусите самі спробувати.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи