Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Починаючи з вересня, дитяча смертність у Великій Британії збільшилася на 62%

Дитяча смертність збільшилася з того часу, як британці почали вакцинувати підлітків від 12 років. Аналіз ризику та користі викликає серйозні сумніви щодо призначення експериментального препарату цій віковій групі.

 

20 вересня Служба здоров’я Великобританії NHS оголосила, що запровадить вакцину від коронавірусу дітям у віці 12-15 років. У рамках найбільшої кампанії вакцинації в історії охорони здоров’я Великобританії майже три мільйони дітей можуть отримати першу дозу вакцини Pfizer.

За даними NHS, тоді вакцинація розпочалася в сотнях шкіл (на 38-му тижні), і програма вакцинації буде розгорнута в інших школах найближчими тижнями.

Збільшення смертності

Після того, як уряд запустив вакцинацію Національне статистичне управління Великобританії, ONS, виявило, що кількість смертей у дітей у віці 10-14 років між 38-м і 41-м тижнем у 2021 році була на 62% вище середньої за п'ять років за кількістю смертей у цій віковій групі за той самий період. Також зростання смертності почалося, коли діти отримали експериментальну «вакцину».

Тенденція збільшення дитячої смертності зберігається. На 43-му тижні 2021 року померло більше дітей вікової групи від 5 до 14 років, ніж зазвичай. Дані UKHSA недавно показали, що наприкінці жовтня померло так багато дітей, що сталася надмірна смертність.

Є якийсь зв'язок?

Рішення вакцинувати дітей старше дванадцяти років було прийнято після того, як чотири головні медичні посадовці Великобританії (Chief Medical Officers (CMOs) порадили уряду запропонувати їм ін'єкцію Pfizer.

Уряд вирішив продовжити програму вакцинації попри те, що Об'єднаний комітет з вакцинації та імунізації (JCVI) раніше заявив, що не може підтримувати загальну вакцинацію дітей.

Це збіг, що кількість дитячих смертей відтоді збільшилася на 62% (і на 400% серед дітей із групи ризику) у порівнянні з середнім показником за п'ять років?

CMO визнає, що вони не знають про негативний вплив ін’єкції на дітей, і заявляють: «Ми визнаємо, що існує значна невизначеність щодо ступеня потенційної шкоди».

Розглядаючи питання, чи вакцинувати дітей цього віку чи ні, CMO стверджує, що вакцинація допоможе «запобігти спалаху класу та подальшим збоям у класі». Однак ця лінія аргументації позбавлена фактичної основи; як показала вакцинація, вона не запобігає зараженню чи передачі. Крім того, сама Pfizer не робить заяв, як СMO. Отже, аргумент уряду про те, що переваги переважають ризики, є неправдивим.

Джерело

Наші інтереси: 

Зупинити психопатів знущатися з дітей!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Психопати на те й психопати, що навіть якщо їм казати про збільшення смертності з початком вакцинації, вони спитають із невинним виглядом: "А хіба після означає внаслідок?" - і "з невинним" у кращому разі. Хто має вуха, той почує, решту ж "свідків ковіду" ця інформація лише розлютить.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Пора вже зрозуміти, що психопати (інтелектуальні тварини) винищують конкуруючий біологічний вид, тобто людей. Про це у статті Генетичний форсаж, або Коли закінчиться ковідний терор

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, невже ніхто зі статистиків Великої Британії не наважується дослідити кореляцію між вакцинацією та смертністю? Або, опублікувати такі матеріали?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Психопати на те й психопати, що навіть якщо їм казати про збільшення смертності з початком вакцинації, вони спитають із невинним виглядом: "А хіба після означає внаслідок?" - і "з невинним" у кращому разі. Хто має вуха, той почує, решту ж "свідків ковіду" ця інформація лише розлютить.

Поки дихаю - сподіваюсь!