Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Почніть мандрувати з Wolf Gold Power Jackpot

Wolf Gold Power Jackpot — це новий онлайн-слот Pragmatic Play, який працює на 5 барабанах і 25 лініях виплат. Культова та надуспішна гра, яка перенесла вас у глибинку штатів, де ви можете вільно бродити преріями. Почніть мандрувати цими скелястими місцевостями та навчіться вити на місяць у Космолот казино.

Як грати в слот Wolf Gold

Робіть ставки, і давайте подивимося, чому шамани люблять використовувати вовків у своїй символіці.

  • Натискання кнопок +/- створить панель, де ви можете збільшити або зменшити монети на лінію та вартість монети, яка складатиме ставку, або ви можете просто збільшити загальну вартість ставки.
  • Котушки почнуть рухатися, коли ви натиснете кнопку «Обертання».
  • Автоматичне відтворення відкриває панель, де ви можете вибрати Turbo Spin, Quick Spin і кількість автоматичних обертань.

Особливості слота

Самотній вовк — це дикий символ, який може замінити всі символи в грі, крім символів розкиду та грошей. Самотній може з’являтися зграєю, як це зазвичай роблять вовки, і з’являтися на барабанах.

Безкоштовні обертання

Символ розкиду з’являється лише на барабанах 1, 3 і 5, і як тільки вони з’являться на одному обертанні, ви запустите функцію безкоштовних обертань, яка призведе до перших 5 обертань. Кожного разу, коли ви потрапляєте ще 3 символи Scatter під час цієї функції, ви отримуєте 3 додаткових обертання, і кількість цих повторних тригерів необмежена.

Таємничий символ може з’явитися під час функції безкоштовних обертань і потрапити на всі барабани. Щоразу, коли випадає таємничий символ, у кінці обертання всі таємничі символи перетворюються на випадковий символ. Таємничі символи можуть перетворюватися на будь-який символ, крім Scatter.

Респін грошей

Настає ніч, і місяць стає грошовим символом, який може з’являтися на всіх барабанах. З кожним обертанням Місяць може отримати випадкове значення із попередньо визначеного набору чи значень міні- та великого джекпоту. Висадіть 6 або більше грошових місяців, і ви активуєте функцію «Повторне обертання».

Коли ця функція запускається, звичайні символи зникнуть, а на барабанах залишаться лише символи місяця. Звичайні барабани замінюються іншим набором лише з місяцями та порожніми місцями, і ви починаєте функцію з 3 повторних обертань. Кожна Місяць, на яку ви потрапите під час цієї функції, залишатиметься на барабанах, доки раунд не закінчиться, а лічильник повторних обертів скинеться до 3.

Якщо вам трохи пощастить, ви зможете заповнити всі 15 позицій символами Місяця, після чого ви зможете завивати від радості, оскільки це принесе вам ставку в 1000 разів.

Джекпот бонус

Слот пропонує 4 різні прогресивні джекпоти. Кожну з них можна виграти випадковим чином під час будь-якого обертання під час основної гри. Щоб запустити бонусну гру Jackpot, вам потрібно буде натиснути на 5 золотих барабанів у базовій грі. Тут з’явиться Колесо Фортуни, розділене на дві частини, одна з яких містить порожні поля, а друга — назви джекпотів. 

Якщо ви обертаєте колесо, і воно зупиняється на бланку у верхній частині, прогресивний джекпот не присуджується, але буде присуджено значення множника знизу. Вищі ставки мають вищі шанси виграти джекпот.

Резюме слота

Wolf Gold Power Jackpot — це досить барвиста гра з досить простими зображеннями та анімацією, дуже схожою на оригінал. Загалом ігровий процес дуже схожий на початковий випуск, тому, якщо вам сподобався перший, вам, безсумнівно, сподобається і цей. Максимальний виграш досягає 2500 разів від ставки без урахування джекпоту.

Наші інтереси: 

Гра, азарт.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи