Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Початок роботи нової митниці: вночі була оформлена перша експортна декларація

Світ:

9 грудня з 00:00 офіційно розпочала роботу нова митниця – Державна митна служба України. Голова Державної митної служби Максим Нефьодов заявив, що новий держорган «буде справді працювати для платників податків».

«Вже о 00:03 була оформлена перша експортна декларація на вантаж в Аккермані, який зайшов о 23:49 ще в ДФС. Також опівночі був оформлений перший рейс в Борисполі», – йдеться в повідомленні Кабінету міністрів України.

«Нам вдалось не допустити потрапляння більш, ніж 500 найбільш «сумнівних» керманичів до лав нової Митної служби, скоротити кількість митниць з 26 до 16 та забезпечити майже непомітний для користувачів перехід від одного держоргану до іншого», – зазначив Нефьодов.

Було проведено  перекомутацію системи по всій країні, одночасно перевипущено тисячі ЕЦП для співробітників. В центральному апараті працювала робоча група, яка розбирала всі складні випадки. Всю ніч  в.о. керівників митниць об‘їжджали пости, аби переконатись, що проблем немає.

Ще залишаються точкові питання – місця доставки, окремі випадки транзиту, особливості роботи залізниці, які сподіваються розв’язати за тиждень.

Довідково

Наразі до штату Державної митної служби переведено більше 50% працівників, і цей процес буде продовжуватись в грудні. Окрім цього, в грудні стартують конкурси на заміщення вакантних посад.

Наші інтереси: 

Реформа митниці (розсадника корупції і нелегальних схем).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи