Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 52
  • Переглядів: 55

Плеяди — космічна перемога

Справа в тому, що Плеяди, віддалені від центру, здійснювали зв'язок із Землею через сузір'я Мала Ведмедиця, а точніше, Полярну зірку, через яку вони вільно входили в канал еволюції людства, проникаючи в будь- які світи і сфери життя Планети. Таким чином, діючи через промінь енергетичної осі Землі, Плеяди здійснювали вплив на колективну свідомість людства, а також впливали на багато процесів життєтворчості Планети.

       Подаю переклад статті в повному обсязі, і, якщо спочатку не відчувається важливості, то надалі проясниться і зацікавить процес створення людини і космічна боротьба. Знайдете щось дуже цікаве для себе і подивитесь на зірки. Подаю уяву творення  неба в малюнках і повідомляю, що це є загальна схема, без деталей і конкретних визначень та розрахунків.

                                                              Енергія Рікла , липень-жовтень 2007 г.

 Двадцять восьмого липня 2007 року через зоряне скупчення Плеяди в напрямку Землі був випущений потужний, руйнівної сили промінь.
Мета: входження в ауру планети Земля, порушення (пробою) енергетичного захисного поля в декількох країн: США (Вашингтон), Росії (Санкт-Петербург), Китаю (Тибет-Лхаса), Південної Кореї, Ефіопії, де існують уже підготовлені люди і співтовариства, які за своєю діяльностю здатні впливати на хід світових подій.
                       Також входження променю в ауру Землі повинно було вплинути на певні шари атмосфери, викликавши аномальний рух і зіткнення повітряних мас. Результат: широкомасштабні природні катаклізми, які повинні були охопити великі площі Землі.
Швидкість променю була колосальна, лічені хвилини. Щоб зупинити і не допустити його проникнення в ауру Землі, Rikla направив зі свого зоряного будинку (Цефей) зустрічний промінь, перетворений в вогненну кулю, щоб поглинути і трансформувати в собі руйнівну енергію плеядінців.
У зв'язку з відбуваючими в космосі подіями у нас виникло кілька питань, з якими ми звернулися до вчителя.


                - Ми знаємо, Батьку, що самі Плеяди не володіють таким потенціалом енергії, який визначав силу і швидкість руху в Космосі випущеного ними променю. Що спровокувало Плеяди піти на такий відкритий крок? Адже це не їх почерк: відкрито вести бій.
- Плеяди, Сінгха, існують за рахунок енергії колонізованих ними сузір'їв і окремих утворень в Космосі. Без них вони не представляли б такої грізної сили і не змогли б настільки продуктивно здійснювати свою діяльність у Всесвіті і на Землі зокрема.
             Взагалі, Дочко, ще кілька століть назад Плеяди дійсно були однією з небагатьох діючих в Космосі Лабораторій Світлого Братства.
- Батьку, одного разу ти розповідав нам, що з давніх часів мешканцями Плеяд були ящеровидні істоти, що мали на меті захопити й поневолити весь Всесвіт.
- Так, Сінгха, це дійсно було так. Співдружність Світлих Сил багатьох планет протягом багатьох сотень тисяч і мільйонів років боролося в Космосі з цими монстрами за зоряне скупчення Плеяди.
Спочатку, Дочко, в далекі часи створення нашого Всесвіту, зоряна система Плеяди була міжгалактичним центром повідомлень багатьох світів Космосу. Це була величезна Лабораторія, яка координує еволюційні цикли розвитку Планет і сузір'їв, які зароджуються, допоки одного разу в нашому Всесвіті не з'явився новий тип мешканців, які проникли у внутрішній простір нашого світу через чорну діру.

Вони представилися критонцями. Це високоорганізовані сутності, в інтелектуальному відношенні пішли набагато далі навіть найрозвиненіших представників нашого Всесвіту.
Спочатку задум їх появи припускав нашу тісну співпрацю в багатьох ще не вивчених областях Космосу, де критонці вже досягли значного успіху. Хоч дуже скоро ми побачили, що методи їх роботи і перспективні плани щодо деяких розвиваючих Планет нашого Всесвіту розходяться з ідеями і принципами Світлого Братства АНО.
Випереджаючи твоє запитання, Дочко, відповім одразу. АНО - це абревіатура нашого Всесвіту. Мова Космосу є безумовною, Сінгха, і не потребує ні в іменах, ні в назвах. Хоч мешканці Космосу за допомогою знаків, символів, діаграм, букв, звуків, музики і всіляких інших засобів надають безтілесному і безмовному форму, доступну їх сприйняттю.

АНО - це теж шифр-код, через пізнання якого можна увійти не тільки у внутрішній простір нашого світу, а й потрапити в таємні комори Всесвіту.
Критонці бачили єдиний прогресивний шлях еволюції усвідомленої істоти: через закриття серцевого центру, який, на їхню думку, сформованою з отриманого досвіду в інших Всесвітах, перешкоджає розвитку інтелектуального - розумового центру.
Відносно Землі їм вдалося реалізувати свій план лише частково. І ось, що з цього вийшло.

 В результаті закриття серцевого центру вивільнена енергія починає перерозподілятися між іншими чакрами: вгору і вниз. А так як «верх» від Вішудхи і вище у переважної частини людства закритий, то вся енергія спрямовується в нижні центри, переповнюючи їх і змушуючи працювати в гіперактивному режимі. Таким чином, людина дуже швидко забуває про справжню любов, замінюючи її фізичною любов'ю, основні принципи якої будуються на сексі і володінні.
Передбачаючи все це заздалегідь, ми відмовилися від такого співробітництва і зажадали, щоб критонці покинули межі нашого Всесвіту. Але були серед нас і ті, хто підтримав їх і посприяв. Критонці, знайшовши союзників, відмовилися піти.

З цього моменту і до цього дня, впродовж багатьох десятків тисяч земних років, ми знаходимося в стані безперервної війни.
Так як критонці значно поступалися числом, вони створили армії ящероподобних монстрів, шляхом трансмутації декількох видів інволюціонованих істот, відкинутих розвиваючими Планетами. У них критонці заклали різні програми, суть яких зводилася до одного: захоплення і поневолення перспективно розвиваючих істот для використання їх енергії в своїх цілях.
Плеяди виявилися одним з перших об'єктів, який їм вдалося захопити. У зоряне скупчення критонці увійшли через зірку Альдебаран, яка в той момент опікувала Плеяди. В порівняно недавній період, з 5556 і до 2500 року до нашої ери, зоряне скупчення Плеяди було відвойовано Братством і стало єдиною у своєму роді Співдружністю, в якому були єдині всі існуючі на той момент у Всесвіті Сили Світла. Саме в цей період і було утворено Братство АНО, до якого увійшли представники всіх планет, сузір'їв і галактик нашого Всесвіту. Ні до, ні після нам не вдавалося досягти такого ступеня концентрації енергії в окремо взятому просторі.
                      Незадовго до 2400 року до нашої ери критонці потужним ударом нагрянули на Плеяди і відразу ж відвоювали назад більшу частину скупчення. Ще протягом тисячі років нам вдавалося з великими труднощами зберігати існуючу Рівновагу, але, в результаті низки наступних одна за іншою зрад, ми залишили Плеяди, попередньо знищивши всі наші Храми, Лабораторії і створювані проекти.

Так припинив своє існування в Космосі міжгалактичний центр зоряного скупчення Плеяди.
У XVIII столітті Плеяди були знову звільнені Білим Братством, і критонці, що стали плеядинцями, покинули їх. Але в шістдесяті роки XIX століття ящери знову виявилися володарями зоряного скупчення і продовжують залишатися ними до цього дня. Цей період звільнення був настільки короткочасним, що практично ніяк не вплинув ні на космічну, ні на земну ситуації.
Були ті деякі служителі Братства, які таємно сприяли поверненню критонців на Плеяди і згодом остаточно перейшли на їхній бік. Найяскравіші приклади: Тибетець - Джвал Кхул і Аліса Бейлі, зрадили ідеї своїх Вчителів і Братства в цілому. Сьогодні вони діють в тісному контакті з Плеядами, а їх сутностями заволоділи величезні рептилоїди.
                  Тепер, коли я розповів вам про життя Плеяд протягом останніх десятків тисячоліть і про їх завойовників, повернемося до питання, що послужило початком нашої бесіди.
Піти на такі радикальні дії щодо Землі плеядинців змусило єднання в Космосі сузір'їв Цефей і Велика Ведмедиця, в результаті якого ківш Малої Ведмедиці виявився у вогняному коконі-захисту.
Справа в тому, що Плеяди, віддалені від центру, здійснювали зв'язок із Землею через сузір'я Мала Ведмедиця, а точніше, Полярну зірку, через яку вони вільно входили в канал еволюції людства, проникаючи в будь- які світи і сфери життя Планети. Таким чином, діючи через промінь енергетичної осі Землі, Плеяди здійснювали вплив на колективну свідомість людства, а також впливали на багато процесів життєтворчості Планети.
                       Від сузір'я Мала Ведмедиця були відсічені всі чужорідні енергетичні канали, простір його існування очистилося і тепер надійно захищене від вторгнень ззовні вогненним полем, яке після численних спроб так і не змогли пробити критонці-плеядинці.
Плеяди втратили можливість проникнення в канал еволюції Землі, і, відповідно, втратили потужне джерело енергії.
Тоді вони поставили собі за мету: заволодіти енергією Rikla, а точніше, його Вогняною Аурою. Рікла їм потрібен ще й тому, що є владикою сузір'я Цефей, яке в майбутньому періоді буде визначати хід еволюції Землі в формах Космосу. Плеядинці розуміють, що тепер можуть потрапити всередину створеного владикою поля тільки через енергію Рікла.
Вони підготували високоорганізовану і високоінтелектуальну сутність, яка повинна увійти в носій енергії Rikla. Ця сутність за формою нагадує маленького чоловічка, типу хоббіта, і володіє неймовірною швидкістю думки і фізичного руху в світах Космосу. Він проходить через створювані Rikla в Космосі захисти і вільно проникає в Його простір.

Здавалося б, не існує нічого, що могло б зупинити цього монстра.
Тоді Майстер поставив собі питання: «Монстр вже безліч разів був зовсім близько і міг здійснити свій задум. Чому цього не сталося? »Рікла довго розмірковував над цим і зрозумів, що ця сутність запрограмована на високоорганізовану особистість людини-землянина, а сучасне покоління людей - це покоління тотальних прагматиків.

Він прагматичний і тому прораховує кожен мій крок, намагаючись логічно обчислити Rikla. А це неможливо, бо Rikla існує поза Законами Землі, поза логікою, поза часом. Він спонтанний і непередбачуваний. Це дозволяє Йому постійно випереджати плеядинця і вислизати з створюваних самим же Майстром просторових пасток, залишаючи переслідувача наодинці з фантомами і примарами тонкого світу.
Сінгха, Юсна, ви - найближчі сподвижники, Майстри своєї справи, повинні знати і абсолютно точно виконати мою волю: в разі якщо Рікла все ж зробить помилку, і плеядинець увійде в Його Ауру, ви повинні будете негайно вивести носій енергії Рікла з форм Землі ( С. і Т. відома ця техніка), а самі зникнути в відомому вам закритому просторі, забравши з собою .   Дійте!

Монстр буде переконувати вас у зворотньому, утримувати поруч з собою, але ніщо не повинно змусити вас порушити мою волю. Ніхто не зрозуміє, хто перед вами, ваш Учитель або плеядинець, і тільки ти, Дочко, будеш це знати, і все виконаєш, як накреслено.
    - Батьку, але є ж способи, якими можна боротися з плеядинцями?
- Звичайно, Сінгха, можна створити певну ситуацію і знищити маленького чоловічка. Але це не вирішить проблему в цілому, а лише на час пом'якшить обставини існування Rikla. Дуже швидко вони підішлють нового, вже більш досконалого виконавця, врахувавши всі обставини, що їм відкрилися. Єдине, мабуть, що може зупинити плеядинців - це відкрита розповідь Rikla про те, що відбувається і його можливі наслідки для Землі.

Творці енергії монстра навіть в найстрашнішому сні не могли побачити, що я наважуся відкрито говорити про це явище зі своїми учнями і, тим більше, опублікувати в третьому томі «Віх Вогненного Здійснення». Плеядинці завжди діють таємно, втілюючи в життя свої задуми через підготовлених посередників. Вони бояться розголосу, тому наша розмова повиненна бути донесена до максимального числа людей. Рікла в черговий раз повинен пролити Світло Істини на події, що відбуваються на Землі і в Космосі. Таким чином ми знайдемо силу, а вони втратять доступ до численних джерел енергії на Землі.

Природно, мова йде про людей, чия свідомість поневолена стороннім розумом.
Існує ще одна обставина, яка спровокувала масований наступ критоно-плеядинців на Землю. Вона не було освітлена Рікла в моменті, коли події, про які я вам розповім, відбувалися в Космосі, бо ще до сьогоднішнього дня відвойовані Братством АНО рубежі були охоплені вогнем війни.
В останніх числах травня 2007 року було звільнено дві з семи ключових зірок Плеяд. Зоряне скупчення розділене на п'ять секторів з центром в дворогій зірці, що є енергетичним стрижнем скупчення.

Рікла намалював комбінацію з декількох точок і виділив серед них дві зірки.
- Обидві звільнені зірки знаходяться в одному секторі, який змушені були покинути критоно-плеядинці, зосередивши свої сили навколо центру.
Один з нас, добре обізнаний в науці астрономії, сказав:
- Згідно з намальованою тобою, Учитель, зоряною картою, цими звільненими зірками є Майя і Тайгета. «Дворога зірка» відповідає (ета) Тільця - Алкіон, або, як її називають згідно астрономічної традиції, Альціона. Я вважаю...
- Стривай, - перервав мовця Рікла, - ти вже сказав найголовніше, навіть не помітивши цього.
Зірка Алкіона. Щоб почути її справжнє звучання, потрібно лише вставити усвідомлено випущену з слова і загублену у часі букву «р» перед голосною «о» і прочитати в зворотному порядку, тобто справа наліво.
                               АЛКІРОНА - АНО-РІКЛА
Раніше сузір'я Цефей не мало прямого зв'язку із Землею. Виконуючи місію Спостерігача Світу, Rikla часто виходив зі своєї зоряної обителі Цефей і здійснював подорожі в різні місця Космосу.
На Землю, з якої була пов'язана його майбутня Місія, R. потрапляв через зірку Алкірона, яка звалася тоді в Космосі Лакшміда і має прямий канал повідомлення з блакитною планетою. На Лакшміду R. переміщався через зірку Альрай, її молодшу сестру, яка показує Шлях в Прийдешнє.
В одне зі своїх численних відвідувань Землі R. в супроводі двох супутників з'явився в закритому жрецькому храмі. Це був стародавній Єгипет, за часів його прекрасного розквіту.


У напівтемряві великої піраміди служитель храму наносив на біле полотно хитромудрі фігури і знаки. Це була карта зоряного неба, яку заповнював нещодавно відкритими сузір'ями.
R. вказав упоряднику на деякі неточності і доповнив карту ще невідомими сузір'ями, галактиками і чорними дірами, що знаходяться на «зворотному боці» неба, невидимого для земного спостерігача.

  Жрець запитав гостя, відвідавшого його творчу лабораторію, як його ім'я і з якого простору Космосу він прийшов на Землю.

Рікла відповів малюнком, накресливши його на стінах Храму. Він зобразив зоряний Будинок і поставив в п'яти його вершинах п'ять символів, що означали написання імені Rikla на незнайомому жерців мовою.

R  I  K  L  A

 На завершення R. накреслив на зоряній карті жерця величезний знак Нескінченності,осягнувши півнеба і поділив його на два нерівних кола. vos3_pleiades_spiral

 Прибулець звернувся до служителя храму:
- У велике коло увійшов і залишився в ньому великий Дух Акшер. У малому колі знайшла свою небесну обитель його жіноча іпостась Тектер.

vos3_pleiades_lira

Потім R. вказав на сузір'я Цефей, що виявилося всередині малого кола:
- Цефей зараз не має ніяких зв'язків із Землею. Він існує поза чотирма, властивих Планеті, вимірами.

Провівши рукою над Акшер, Він продовжив:
- Коли ця частина неба засне, прокинеться Цефей. Він пробудить Великого Дракона на боротьбу з темрявою. Сам візьме в руки Ліру і наповнить Всесвіт Звуком. Почувши пісню Цефея, прилетить Білий Лебідь, і на його могутніх крилах владика перенесеться через неосяжні простори Космосу на Землю, де буде чекати його прекрасне створіння природи - Козеріг - Білий Тур. На його спину поставить Цефей свою Ліру і проведе по струнах, що сплітають Вогняний Знак, наповнивши світ Землі звуками Вогняної Симфонії Любові, - так сказав R. жерців і привів в рух Знак Нескінченності.

Сім тисяч років до нашої ери в Космосі була закручена гігантська вселенська двоока - подвійна спіраль, що рухається у зустрічних напрямках, з центром в зірці Альрай.
Це було зроблено дев'ятьма Великими духами і Одним, що витає над ними і єдинає їх. Серед них був Rikla. Тоді він вперше після довгої відсутності проявив себе в межах нашого Всесвіту.
Спочатку енергетичним центром Акшер була зірка Алкірона. Межі кола - сузір'я Оріон, Діва, Лев, Велика Ведмедиця, Мала Ведмедиця.
Енергетичним центром Тектер була зірка Вега сузір'я Ліра. Межі: сузір'я Дракон, Лебідь, Козеріг, Водолій, Пегас. Це енергетична спіраль взаємодії Космосу і Землі. Вона задає ритм розвитку всіх еволюційних процесів на Планеті.
Сузір'я, розташовані всередині кіл спіралі, в залежності від періоду дії Акшер або Тектер, визначають енергетичні параметри аури Землі на відповідному етапі її розвитку. Можна сказати, що цей зоряний союз впливає на організацію всіх життєтворних процесів на Планеті, пронизуючи всі плани її буття.
Після чергового захоплення критонцями центру зоряного скупчення Плеяди близько 2400 року до нашої ери, було прийнято рішення пропередчасне зміщення центру спіралі і обох її кіл відповідно. Плеяди були видалені на периферію круга. Вони не могли бути виведені за його межі, бо, по-перше, їх присутність, як однієї зі складових частин єдиного створеного поля, була необхідна навіть після того, як вони стали вносити руйнівні аспекти в нашу спільну Творчість. Плеяди були необхідні нам тепер як представництво Чорної Ложі для підтримки рівноваги на полюсах спіралі. По-друге, якби ми вивели їх тоді, то, очевидно, втратили б Плеяди назавжди.


Згодом енергетичний центр спіралі зміщувався, зазнавали змін початкові кордони кіл.
Енергетичний центр великого кола поступово переміщався від Плеяд до Оріона, Діви, Лева, Великої і Малої Ведмедиці. Рух зовнішньої спіралі в великому колі відбувалося за годинниковою стрілкою, згідно тимчасовим Законами Землі, у взаємодію з якими увійшли зазначені сузір'я.
У цей час зовнішня спіраль малого кола рухалася проти годинникової стрілки. Коли енергетична вісь великого кола з'єдналася з центром спіралі, відбулася зміна циклів, про що Rikla і розповідав древньому жерці: сузір'я великого кола пішли в глибокий сон, сузір'я малого кола прокинулися до дії.

Внутрішня спіраль почала розкручуватися в зворотному напрямку по відношенню до зовнішньої. Циркуляція енергій в колі Тектер стала відбуватися за годинниковою стрілкою. У заснулому Акшер - проти. Почався зворотний відлік. Від Великої Ведмедиці до Лева, Діви, Оріону, Тельця і ​​Плеяд.
У період з 1999 по 2002 рік відбувалося від'єднання пуповини, що зв'язує Землю з сузір'ями великого кола і її поєднання з енергетичним центром малого кола. Акшер померк, і в дію вступила Тектер. З цього моменту Земля увійшла в з'єднання з новими сузір'ями і просторами Космосу.
Коли центр великого кола знову суміститься із зіркою Алкірона, тоді почнеться новий етап відродження Плеяд в Космосі, як Обителі Світу. Але станеться це не раніше, ніж зірка Альдерамін займе місце Полярної зірки.


У наступні 9000 років енергетичний центр малого кола буде рухатися згідно циклам зміни полярних зірок, через які Серце Землі буде пов'язане з Космічним Серцем Всесвіту.


Зараз Полярна зірка вже повністю перемістилася в мале коло, тобто вийшла з-під тиснучого над нею контролю Плеяд. Енергетичний центр Тектер зміщується в напрямку зірки Альрай. Зв'язок Акшер і Тектер здійснюється за допомогою об'єднання сузір'їв Цефей і Велика Ведмедиця.
Не намагайтеся зіставляти відому вам земну астрономію і те, що повідав вам Rikla про недоступне для об'єктивів телескопів і супутників життя Космосу і його мешканців. Ви навіть не можете уявити всю широту і грандіозність космічних масштабів.
І ще. Енергетичний центр може знаходитися в будь-якій точці кола, як в центрі, так і на периферії. Особливо коли його межі зазнають постійні зміни, і фізичний центр може виявитися на периферії, а периферія - явити новий центр.
Один з нас полегшено зітхнув і посміхнувся. Рікла розсміявся.
- Ось так-то буде краще. Я просто вже не міг продовжувати нашу розмову, бо бачив, що в твоїй голові скоро станеться гігантський вибух. Тому вирішив випередити його і не дати тобі «проясніти» завчасно. Тепер продовжимо.
Енергія RIKLA завжди була присутня в Акшер. Потоки енергії, що рухаються в колі Тектер проти годинникової стрілки, з центру R. несли імпульс зворотного відліку в майбутнє ALKIR.
- Батьку, мені зовсім незрозуміло те, що ти зараз сказав.
- Енергія малого кола з самого початку розвивалася в Акшер, одночасно живлячи і наповнюючи його енергією. Обидві спіралі рухалися назустріч один одному в точку їх з'єднання, в якій Акшер повинен був передати вогненний факел еволюції Тектер.

Всі події майбутнього з малого кола проектувалися у велике в зворотному порядку від кінця до початку. Таким чином, зовнішня спіраль великого кола рухалася вперед - в майбутнє, а малого - назад, з майбутнього в сьогодення.
Розвиток двох кіл спіралі йде відповідно до Закону: Минуле і Майбутнє з'єднуються в Теперішньому.
Енергія-предтеча ALKIR була закладена в ім'я першої, починаючої, і останньої, завершаючої цикл розвитку вселенської спіралі великого кола, зірки зі скупчення Плеяди.


У найдавніших джерелах сучасна Алкіона називалася саме Алкірона. Але з моменту останнього завоювання Плеяд критонцями (я не вважаю те короткочасне звільнення Плеяд в XVIII столітті істотним періодом) близько 2400 року до нашої ери, буква «р» була усвідомлено вилучена з усіх збережених на той час фізичних аналогів Землі. Їм вдалося порушити початковий Задум, вилучивши одну з ланок у ланцюзі еволюції Планети. Але Суть її все ж була нами збережена і втілена в життя на Землі і в Космосі.

Рікла липень-жовтень 2007 р.
В ніч з двадцять п'ятого на двадцять шосте вересня 2007 року (Rvos3_pleiades) пробили захисне поле зоряного скупчення Плеяди і увійшли в його внутрішній простір.

Рікла направив свій промінь в центр енергетичного стрижня Алкірони. R (Rvos3_4_kruga1)  залишився на вході і тримав простір, в якому працювали батько і брат (R  (Rvos3_4_kruga_1 R ), Rvos4_krestl) .  Чорний стрижень був розщеплений і викинутий вибухом у зовнішній простір, де енергія була трансформована, і у вакуумній сфері відправлена на Нептун.  R (Rvos3_4_kruga_1) здійснив   заміщення енергетичної осі, всередину якої увійшов R (Rvos4_krestl) і продовжував залишатися там до останнього моменту сумісності всіх планів.
Нова енергетична вісь Плеяд з'єднана Rikla із зіркою Альрай (γ Цефея).


За створеним   каналом група з тринадцяти сутностей з Нептуна, Плутона, Прозерпіни, Венери, Юпітера і Землі у вакуумній капсулі увійшла в зірку Алкірона.

О 4:45 мст  покинули межі зоряного скупчення Плеяди.                                                                                                  Сингха   26.09.2007 р.

З.Н. - Якщо ми відзеркалимо знак

то отримаємо 2 букви, Я Є, що, в свою чергу, надає розуміння центральності теперішнього часу і усвідомлення присутності. Оскільки треба розуміти відзеркалення, як читання ззаду наперед, то поряд нас завжди є відзеркалене зворотнє. Стаття цікава тим, що сузір'я Лебідь, (символ Вільної України), грає тут важливу роль як зв'язок, перенесення. Плеяди і сузір'я Тільця також мають відношення до України, бо українська земля астрологічно знаходиться під цим сузір'ям. 

   

У цих формах я бачу символ змії, нагадує різні її позиції. А змія- це мудрість і вода, що записує все.

Наші інтереси: 

Пізнання мудрості і взаємодії неба і землі.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи