Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

План по винородовленню українців в дії. "Мінздоров’я" просить генпрокуратуру покарати "антивакцинальщиків".

Категорія:

Міністр охорони здоров’я Василь Князевич просить Генпрокуратуру порушити кримінальну справу проти організаторів та учасників антивакцинальної кампанії.
У своєму зверненні до генерального прокурора Василь Князевич просить порушити кримінальну справу за ст. 112 КПК за фактами завідомо неправдивого інформування суспільства про вакцинацію як про дії, що загрожують загибеллю та іншими тяжкими наслідками для людей.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

Зазначається, що дії організаторів та учасників антивакцинальної кампанії підпадають під ознаки злочину, передбаченого статтею 259 Кримінального кодексу України.

Повідомляється, що дії антивакцинальщиків мають достатню доказову базу в засобах масової інформації у вигляді виступів та коментарів на телебаченні, у газетах та журналах, в Інтернеті протягом 2008-2009 років.

Як зазначено в зверненні, МОЗ готовий максимально сприяти у розслідуванні кримінальної справи та наданні необхідної доказової бази.

ДИВИСЬ ТАКОЖ:
Українців примусили робити щеплення
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи