Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Підлі щури будуть покарані, – Кривонос зробив першу заяву на посаді в РНБО

Новопризначений заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос запевнив, що буде жорстко припиняти й карати випадки корупції і розкрадання в оборонній сфері та армії України.

Екс-кандидата у президенти та заступника командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ Сергія Кривоноса призначили заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони України Кривонос став новим заступником секретаря РНБО після скандалу з Гладковським . На цій посаді він буде безпосередньо опікуватися питаннями переозброєння ЗСУ та інших військових формувань, питаннями військово-технічного співробітництва і питаннями взаємодії з НАТО.

Що сказав Кривонос під час призначення на посаду?

Новоспечений працівник оборонного відомства Сергій Кривонос запевнив, що вже має план дій щодо захисту України. Він розповів про програму "П'ять кроків до перемоги", яка нібито в короткі терміни дозволить зробити Україну ще сильнішою, більш згуртованою і майже унеможливить старання Росії проявляти агресію на території нашої країни.

Що стосується роботи з реформування оборонної промисловості... Я докладу максимум зусиль, щоби зробити неможливими прояви корупції, мародерства в армії. І ті підлі щури, які намагалися або намагаються розкрасти армію, розікрасти нашу державу, я впевнений, вони будуть покарані,
– сказав він.

Як Турчинов відреагував на призначення Кривоноса?

Секретар РНБО Олександр Турчинов переконаний, що його новий заступник Сергій Кривонос буде ефективно працювати у відомстві, адже має досвід з передової Донбасу і знання щодо потреб військових.

"Як кадровий офіцер та заступник командувача Сил спеціальних операцій Кривонос знає потреби ЗСУ не з інтернету та соціальних мереж, а з окопів передової, де він захищав країну в найбільш небезпечні часи російської агресії проти нашої держави", – сказав Турчинов.

Досвід та життєва позиція Кривоноса мають дозволити йому ефективно працювати над забезпеченням Збройних сил й інших військових формувань сучасною зброєю, військовою технікою, сприяти проведенню реформ в оборонно-промисловому комплексі та забезпечувати військово-технічне співробітництво з партнерами.

Турчинов також назвав головне завдання для свого заступника.

"Не менш важливим завданням для полковника Кривоноса буде знищення будь-якої корупційної складової під час виконання державного оборонного замовлення і забезпечення матеріально-технічних потреб нашої армії та інших силових структур", – наголосив очільник РНБО.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи