Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Підбираємо мінеральні добрива для підживлення рослин

Щоб отримати гарні врожаї плодово-овочевих та зернових культур, потрібно подбати не тільки про якісний насіннєвий матеріал, але і забезпечити рослини поживними елементами на всіх етапах розвитку, які здатні значно підвищити врожаї та підвищити стійкість рослин проти багатьох захворювань та негативних явищ (зниження температури, надмірна вологість або її недостача).

З року в рік, обробляючи земельну ділянку або поле, ґрунт втрачає поживні речовини, які виносяться рослинами під час вегетації та формування врожаю, тому, потрібно вносити різноманітні мінеральні та органічні добрива для заповнення недостачі всіх елементів. Окрім безпосереднього внесення добрив в ґрунт, високоефективним себе показало листове підживлення рослин та застосування мікродобрив в системах крапельного та звичайного зрошення.

Мінеральні добрива – гарантія отримання гарного врожаю

Купуючи водорозчинне високоефективне професійне мінеральне добриво, Ви зможете забезпечити свої рослини потрібним  живленням на протязі довгого часу, які віддячать Вам сповна гарним та високим врожаєм. Якісне комплексне мінеральне добриво широко застосовується при вирощуванні культур на інактивних субстратах з крапельним зрошенням, які не мають у своєму складі ніяких компонентів для розвитку рослин:

  • мінеральна вата;
  • цеоліт;
  • вермикуліт;
  • керамзит;
  • перліт.
Перліт

Також, мінеральні добрива добре зарекомендували себе при використанні крапельного зрошення на органічних субстратах – торфі, компостових сумішах, кокосовій стружці.

Складові мінеральних добрив для підживлення рослин

На кожному з етапів розвитку рослин, вони потребують внесення певних мікроелементів. Так, на початку розвитку, рослини потребують більше азотного компоненту в складі добрива. В середині вегетації, потрібне внесення калійно-фосфорних та борних компонентів зі збільшенням їх кількості при формуванні врожаю, так як коренева система в цей час недостатньо активна та не здатна забезпечувати рослину поживними елементами. Представлений асортимент комплексних високоефективних мінеральних добрив для кореневого та позакореневого (листового) живлення рослин, здатний забезпечити збалансовану потрібність в поживних елементах від початкової стадії і до формування врожаю.

В інтернет-магазині представлений широкий асортимент сертифікованих, якісних та оригінальних мінеральних добрив від безпосередніх виробників за доступними конкурентними цінами.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи