Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Піца - ідеально збалансований сніданок: жарт чи правда

Ніхто не стане сперечатися, що піца - це дуже смачно і зручно. Саме за ці якості таку страву й люблять жителі різних куточків світу. Водночас піца - це ще й дуже поживно. Про те, чи стане коржик із начинкою зверху ідеальним вибором для сніданку, ми й поговоримо зараз.

Чи може піца бути корисною

Піца - це традиційна італійська страва, що являє собою тонкий корж, запечений із різноманітною начинкою зверху. Тісто, топінги та сир - нічого шкідливого в таких продуктах немає. Навпаки, в основних інгредієнтах міститься маса життєво важливих для організму людини елементів.

Так, якщо брати піцу в бістро біля вокзалу, то про якість говорити доводиться рідко (хоча винятки можна знайти і тут). Така їжа часто виявляється жирною, містить безліч приправ, а свіжість продуктів часом залишає бажати кращого. Але ось якщо відповідально підійти до готування, ситуація кардинально змінюється, а страва перетворюється на вельми непоганий варіант перекусу. 

Якщо хочете насолодитися дійсно якісною піцою, необов'язково робити все самому. Завжди можна перейти на сторінку https://kyiv.monopizza.com.ua/, і улюблену їжу доставлять до вас додому або в офіс, у якій би частині Києва ви не знаходилися. Комбінація з крафтового борошна, натурального вершкового сиру, тіста на заквасці та найкращих піцайоло міста гарантує клієнтам Monopizza чудовий смак і максимальну користь страв.

Чому варто обрати піцу на сніданок

Якісно приготована піца містить:

  • харчові волокна - приготоване з цільнозернового борошна тісто позитивно позначиться на роботі ШКТ;
  • вітаміни - важливо лише уникати покупних соусів, а використовувати натуральні томати для пасти;
  • протеїн - при цьому ви можете підібрати топінги, які сподобаються саме вам і вашим близьким.

Від легкого перекусу до ситного сніданку - піца стане ідеальним рішенням у будь-якій ситуації.

Чому варто замовити доставку від Monopizza

Мережа ресторанів Monopizza - це поєднання справжньої італійської пристрасті до їжі та шанобливого ставлення до клієнтів. У компанії вірять, що піца має бути не тільки смачною, а й дарувати заряд енергії на весь день. При цьому замовникам тут пропонують:

  • швидку доставку по Києву;
  • великий вибір знижок;
  • кілька способів оплати;
  • велике меню, яке регулярно поповнюється новинками.

Не відмовляйте собі в задоволенні. Робіть замовлення просто зараз, і топовий сніданок, обід або вечеря вже скоро опиниться на вашому столі!

Наші інтереси: 

Їжа на всі смаки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи